Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποιος Ψωμόπουλος: Με αυτόν τον διάσημο άντρα είχε για χρόνια σχέση η Ρία Αντωνίου (photos)

Ποιος ήταν ο τυχερός;

6 Ιουνίου 2022 08:54
Ποιος Ψωμόπουλος: Με αυτόν τον διάσημο άντρα είχε για χρόνια σχέση η Ρία Αντωνίου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος είχε ξεσπάσει πριν μερικά χρόνια με την Ρία Αντωνίου να καταγγέλλει για βιασμό τον επί επτά μήνες σύντροφό της, Χρήστο Ψωμόπουλο.

Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας, λάτρης της καλής ζωής και του ωραίου φύλου, μιλούσε τότε για σκευωρία και απόπειρα εκβιασμού.

Ωστόσο, πολύ πριν τον Χρήστο Ψωμόπουλο, το γνωστό μοντέλο βρισκόταν για χρόνια σε σχέση με έναν διάσημο άντρα που εκτελούσε χρέη παραγωγού και μάντζερ.

Ο λόγος για τον Ηλία Πανταζόπουλο!

Πανταζόπουλος Ρία Αντωνίου

Ηλίας Πανταζόπουλος: Όσα δήλωνε για τον χωρισμό τους

«Δυστυχώς, όσο σημαντικό κομμάτι της ζωής σου και να είναι μια ερωτική σχέση, έρχεται κάποια στιγμή που τελειώνει. Έτσι είναι η ζωή.

Πρέπει να δέχεσαι τη φυσική νομοτέλεια των πραγμάτων και να βλέπεις κάθε τέλος σαν αρχή για κάτι άλλο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά λίγο διάστημα μετά τον χωρισμό τους.

Ηλίας Πανταζόπουλος

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια και οι φήμες έλεγαν πώς θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ.

Ρία Αντωνίου: Ο βίαιος καβγάς στην πλατεία Μαβίλη και η ερυθρότητα στα επίμαχα σημεία! (video)

Σοκ προκάλεσε η καταγγελία πασίγνωστου μοντέλου στην Αστυνομία περί απόπειρας βιασμού από τον επιχειρηματία σύντροφό της!

Όπως όλα δείχνουν, η Ρία Αντωνίου απευθύνθηκε στην αστυνομία προχωρώντας σε σοβαρή καταγγελία! Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, "Αλήθειες με τη Ζήνα", ο αστυνομικός ρεπόρτερ Γιώργος Καραϊβάζ αποκάλυψε λεπτομέρειες από τον τσακωμό του ζευγαριού αλλά και από τα ευρύματα του ιατροδικαστή!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share