Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κορδώνεται ο Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτή είναι η καταγωγή της νέας του συντρόφου, Φανής Σπυριδάκη

Πού μεγάλωσε;

6 Ιουνίου 2022 08:36
Κορδώνεται ο Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτή είναι η καταγωγή της νέας του συντρόφου, Φανής Σπυριδάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Ντέμης Νικολαΐδης, μακριά από τη Δέσποινα Βανδή, καθώς πλέον βρίσκεται σε σχέση με τη Φανή Σπυριδάκη. Με την ευκαιρία δείτε εδώ πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος για την αγαπημένη του, καθώς, παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι ένας άνθρωπος που έχει καταφέρει πολλά.

Η ίδια, εκτός από καλλιτέχνης, είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας, καθώς είναι ιδιοκτήτρια ενός από το πιο γνωστά μπαρ της Αθήνας.

Αυτό που ήταν άγνωστο μέχρι πρότινος για εκείνη, ήταν η καταγωγή της. Μπορεί το επίθετο της να μας παραπέμπει στην Κρήτη, ωστόσο μεγάλωσε σε άλλο μέρος της Ελλάδας!

Δείτε επίσης: Φανή Σπυριδάκη - Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτός 49 και εκείνη... - Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας τους!

Ντέμης Νικολαΐδης Φανή Σπυριδάκη

Ποια είναι η Φανή Σπυριδάκη;

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε υποκριτική στο Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας και Θεατρικές Σπουδές και Επικοινωνία στη Σορβόννη, ενώ έχει εργαστεί ως ηθοποιός, μεταφράστρια και βοηθός σκηνοθέτη στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Μέχρι πρόσφατα, μεταδιδόταν σε επανάληψη από το Mega, η κωμική σειρά Singles, όπου η Φανή Σπυριδάκη υποδυόταν την «Λουίζα».
Το 2012 ίδρυσε το Κέντρο Λογοτεχνικών Εκδηλώσεων στην Αθήνα, τόπο συνάντησης και ανάδειξης του έργου των σύγχρονων Ελλήνων συγγραφέων. Πνεύμα ανήσυχο και μαχητικό, ανέπτυξε έντονη ακτιβιστική δραστηριότητα για τη βελτίωση της πόλης στην οποία έχει επιλέξει να ζει και να εργάζεται. Οι κοινωνικές και πολιτικές της ανησυχίες την οδήγησαν να δεχτεί το 2014 την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη που τότε ήταν αρχηγός στο Ποτάμι, να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής.
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share