Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022

Τα ελάχιστα για την Αθηνά Ωνάση: «Ήταν καλή σύζυγος και καλή μητέρα για...»

Τι έλεγε ο Ντόντα πριν μερικά χρόνια;

6 Ιουνίου 2022 08:16
Τα ελάχιστα για την Αθηνά Ωνάση: «Ήταν καλή σύζυγος και καλή μητέρα για...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ή γνωστός και ως Ντόντα μίλησε to 2019 για πρώτη φορά μετά το διαζύγιό του με την Αθηνά Ωνάση το 2016 για το γάμο του με τη χρυσή κληρονόμο.

«Ήμασταν παντρεμένοι για περισσότερα από 10 χρόνια και αυτό αποδεικνύει ότι γάμος μας είχε γερά θεμέλια. Η Αθηνά ήταν πολύ καλή μαζί μου όπως και με την κόρη μου, όμως τώρα έχουμε γυρίσει σελίδα στη ζωή μας».

Ο Ντόντα, που παντρεύτηκε πριν από περίπου πέντε χρόνια με την Ντενίζ Σεβέρο , μίλησε με ευγενικά λόγια για την Αθηνά τόσο ως μητέρα της κόρης του όσο και ως σύζυγο.

Ο Αλβάρο είπε επίσης πώς δεν έχει διαβάσει το βιβλίο του Αλέξη Μανθεάκη στις σελίδες του οποίου αναφέρει ότι εκείνος διατηρούσε σχέση με Βελγίδα call girl την οποία συνάντησε σε κλαμπ. Είπε επίσης ότι ενδιαφέρεται να διαβάσει το βιβλίο με τίτλο «Αθηνά Ωνάση: Κόκκινος Φάκελος», αλλά δεν δίνει σημασία στα fake news.

Αθηνα Ωνάση Αλβάρο

«Αυτά είναι ψέματα...» - Έξαλλος ο Αλβάρο για τους αληθινούς λόγους του διαζυγίου με την Αθηνά Ωνάση

Ο Αλβάρο δεν έχει μιλήσει πολλές φορές για το πώς είχε έρθει το διαζύγιο με την Αθηνά Ωνάση, αλλά και όσες το έκανε ήταν... χωρίς ιδιαίτερη σαφήνεια, καθώς μάλλον δεν είχαν μεγάλη απόσταση από την αλήθεια τα όσα ακούστηκαν περί απιστίας.

Ο Αλβάρο, που φρόντισε και να την... ξεζουμίσει οικονομικά, είχε μιλήσει σε ραδιοφωνική εκπομπή της χώρας του και διέψευσε, μεταξύ άλλων, τις φήμες περί απιστίας.

Τα λόγια του Αλβάρο για τον χωρισμό

Σύμφωνα με το ένθετο Secret είπε: «Ήμασταν παντρεμένοι πάνω από 10 χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο γάμος είχε βάσεις. Από κάποια στιγμή και πέρα δεν πήγαινε άλλο και τελείωσε. Όλα καλά όμως.»

Όσο για το βιβλίο του Έλληνα δικηγόρου, Ανδρέα Μανθεάκη που κάνει λόγο για απιστία από την πλευρά του, ο Αλβάρο τόνισε ότι θέλει να το διαβάσει για να δει τι γράφει και υπογράμμισε: «μέχρι που φτάνει η ευρηματικότητα των ανθρώπων. Εγώ δεν χρησιμοποιώ τα fake news για την προστασία μου, σας το λέω με κάθε ειλικρίνεια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share