Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τυχερός ο Νίκος Καρβέλας: Το τρυφερό post της κόρης του για την Άννα Βίσση και το σχόλιο της Αννίτας Πάνια

Έχουν μεταξύ τους πολύ καλές σχέσεις

5 Ιουνίου 2022 13:43
Τυχερός ο Νίκος Καρβέλας: Το τρυφερό post της κόρης του για την Άννα Βίσση και το σχόλιο της Αννίτας Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Νέα Υόρκη βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Άννα Βίσση και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές. Η διάσημη τραγουδίστρια συνδύασε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μαζί με διασκέδαση έχοντας πάντα στο πλευρό της την κόρη της, Σοφία Καρβέλα και τα 2 εγγόνια της (Νέστορας και Νικόλας). Η αδυναμία που τους έχει είναι μεγάλη και με κάθε ευκαιρία τους επισκέπεται για να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί.

Δείτε επίσης: Άγριος καβγάς Νίκου Καρβέλα με Αννίτα Πάνια: Οι φωνές που ακούστηκαν σε όλη την Εκάλη - «Κουμάντο στις @@@@ σου»

Το τρυφερό post της Σοφίας Καρβέλα για την μαμά της

«To πιο όμορφο λαμπερό αστέρι», έγραψε η Σοφία Καρβέλα με υπερηφάνεια στο Instagram δημοσιεύοντας ένα καρουζέλ φωτογραφιών με την μαμά της. Μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιασμένες και πιο glam από ποτέ και οι fans έσπευσαν να τους χαρίσουν εκατοντάδες likes και κολακευτικά σχόλια. Η Αννίτα Πάνια ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν το τρυφερό post με 3 κόκκινες emoji καρδούλες.

H Άννα Βίσση είναι μια super γιαγιά

Η Ελληνίδα σταρ συνεχίζει επιτυχώς την καλοκαιρινή της περιοδεία και αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αμερική, ενώ προηγουμένως επισκέφτηκε την Αυστραλία. Πριν λίγες ημέρες η τραγουδίστρια πόζαρε δίπλα στα εγγόνια της και μοιράστηκε την τρυφερή φωτογραφία με τους χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram.

«Στην Πραγματική ζωή…την Πραγματική αγάπη», έγραψε στο post της η Άννα Βίσση.

Η δυνατή σχέση μαμάς-κόρης

Η Σοφία Καρβέλα και η οικογένειά της μένουν μόνιμα στην Αμερική και η σχεδιάστρια ρούχων νιώθει συχνά να της λείπει η μαμά της, Άννα Βίσση. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Σοφία Καρβέλα μοιράζεται τα συναισθήματά της σε Instagram story, λέγοντας πόσο πολύ θα ήθελε να ήταν η Άννα Βίσση κοντά τους.

«Μου λείπει η μαμά μου. Σπάνια. Αλλά είναι πολύ έντονο όταν συμβαίνει», έγραψε πριν λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα στον προσωπικό της λογαριασμό.

Άννα βίσση σοφία καρβέλα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share