Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ανησυχία για την Σίσσυ Χρηστίδου - Τα τελευταία νέα με την υγεία της

Τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν

5 Ιουνίου 2022 10:51
Ανησυχία για την Σίσσυ Χρηστίδου - Τα τελευταία νέα με την υγεία της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσω skype εμφανίστηκε και σήμερα στην εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου αφού όπως αποκαλύφθηκε χθες, είναι θετική στον κορωνοϊό,

Η παρουσιάστρια παρακολουθεί την εκπομπή από το σπίτι και στη σύνδεση που είχαν στην έναρξη της εκπομπής της τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν έχουν αλλάξει λίγο από χθες.

«Εδώ έχω το καρπουζάκι μου. Όπως σας είπα, τρέφομαι μόνο με καρπούζι. Το οξύμετρο, το θερμόμετρο και τον καφέ μου. Το μπούκωμα επιμένει και έχω έναν βήχα αρκετά βαθύ στον λαιμό. Γενικότερα είμαι καλά. Είναι σαν μια γρίπη που μου θυμίζει – επειδή δεν αρρωσταίνω και συχνά – τα παιδικά μου χρόνια» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

«Θα τα παρατήσω...» - «Θύελλα» αντιδράσεων με την απόφαση της Σίσσυς Χρηστίδου

Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μοιράζεται διαρκώς στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, με μια απάντησή της να προκαλεί αίσθηση.

Η γνωστή παρουσιάστρια φέτος έκανε πρεμιέρα με την νέα της εκπομπή στο MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, η οποία σημειώνει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστό αν θα συνεχίσει και του χρόνου, ωστόσο όλα τείνουν προς το «ναι».

Παρόλα αυτά, ο συνεργάτης της, Παύλος Σταματόπουλος, έλαβε ένα περίεργο μήνυμα στα social media. Συγκεκριμένα... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share