Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συγκινήθηκε η Μαρία Μπεκατώρου: «Στο τέλος της διαδρομής μου θα ήθελα να πει ο κόσμος...»

Όσα εξομολογήθηκε η γνωστή παρουσιάστρια

4 Ιουνίου 2022 15:29
Συγκινήθηκε η Μαρία Μπεκατώρου: «Στο τέλος της διαδρομής μου θα ήθελα να πει ο κόσμος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου ξεκίνησε την καριέρα της από το Τηλεάστυ και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να παρουσιάσει κάποια από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά σόου της Ελλάδας.

Δείτε επίσης: Κατάθεση ψυχής από Μαρία Μπεκατώρου: «Θα ‘θελα παιδί, αλλά η ηλικία δεν είναι με το μέρος μου»

Η όμορφη παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο «ΟΚ» ανέφερε τι θα ήθελε να πουν για εκείνη οι άνθρωποι του χώρου στο τέλος αυτής της διαδρομής και αν έχει βάλει κάποιο ηλικιακό ταβάνι.

Στο τέλος αυτής της διαδρομής τι θα ήθελες να πουν οι άνθρωποι του χώρου για σένα;

«Τι αληθινή παρουσιάστρια ήταν». Και να σου πω κάτι; Νιώθω νικήτρια που έχω καταφέρει να παραμείνω ο εαυτός μου. Δεν άλλαξα, κράτησα την αλήθεια μου.

Μαρία Μπεκατώρου

Δεν θα ήθελες να έχεις γίνει λίγο πιο σκληρή; Να κάνεις και εσύ κάποιους ντιβισμούς ή να έχεις κάποιες απαιτήσεις που ξέρεις ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα ικανοποιηθούν;

Γίνονται ακόμη αυτά; Ειλικρινά, δεν ξέρω ποιος τα κάνει αυτά στην Ελλάδα – εγώ δεν το έχω αντιληφθεί να συμβαίνει γύρω μου. Αστείο μου φαίνεται, αν γίνεται. Γιατί είμαστε σε μια πολύ μικρή χώρα και κάνουμε μια δουλειά που σήμερα είμαστε και αύριο δεν είμαστε.

Έχεις συμφιλιωθεί, δηλαδή, με την ιδέα ότι αύριο μπορεί για κάποιον λόγο όλο αυτό που ζεις τώρα να τελειώσει;

Κοίτα, τη δουλειά μου τη λατρεύω. Είναι το οξυγόνο μου, το έχω πει πολλές φορές. Είμαι ευτυχισμένη και ευχαριστώ τον Θεό που μου έχει δώσει την ευλογία να κάνω αυτό που αγαπώ και να ζω από αυτό.

Αν τώρα σταματήσει όλο αυτό, θα ήθελα να βρω έναν τρόπο να συνεχίσω να είμαι σε αυτό τον χώρο με κάποιον τρόπο. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να δουλέψω πίσω από τις κάμερες.

Άλλωστε η παρουσίαση είναι ένα επάγγελμα με ημερομηνία λήξης.

Πώς δεν είναι; Εννοείται! Πρέπει να υπάρχουν και οι νεότεροι στον χώρο. Απλά νομίζω ότι ακόμη αντέχουμε οι παλιότεροι.

Έχεις βάλει κάποιο ηλικιακό ταβάνι; Για παράδειγμα, «θα κάνω τηλεόραση μέχρι τα 60 μου»;

Το ταβάνι το βάζει ο κόσμος. Αυτός μας ανεβάζει, αυτός και μας κατεβάζει. Ο κόσμος και οι αντοχές μας, το σώμα μας, η εμφάνισή μας, όλα παίζουν ρόλο.

Θεωρώ όμως πως ένας άνθρωπος που είναι φωτεινός, αγαπάει τη δουλειά του και τον αγαπάει και ο κόσμος, έχει μέλλον σε αυτό τον χώρο.



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share