Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη-σοκ από την Αθηνά Τσιλύρα: «Καμπανάκι» για Σπύρο Παπαδόπουλο - «Μικρή καταπιέστηκα πολύ από...» (Video)

«Ένας χωρισμός είναι δύσκολος...»

4 Ιουνίου 2022 12:01
Αποκάλυψη-σοκ από την Αθηνά Τσιλύρα: «Καμπανάκι» για Σπύρο Παπαδόπουλο - «Μικρή καταπιέστηκα πολύ από...»  (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν καλοκαίρι του 2013 όταν κυκλοφόρησαν έντονες φήμες χωρισμού του Σπύρου Παπαδόπουλου με την Αθηνά Τσιλύρα. Τα λόγια της σε συνέντευξή της στις αρχές της ίδιας χρονιάς είχαν ανάψει φωτιά, αφού είχε πει: «Κάθε σχέση και κάθε γάμος θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη ιστορία. Θέλει πάρα πολλή δουλειά και ωριμότητα και ποτέ να μην ξεχνάει κανείς ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Δείτε επίσης: Γενναιόδωρος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτά πήρε από την περιουσία του η Αθηνά Τσιλύρα μετά το διαζύγιο

Λίγο καιρό μετά δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού υποστήριζε ότι το ζευγάρι μετά από 26 χρόνια γάμου οδεύει προς το τέλος, αν και παραμένουν καλοί φίλοι. Το ζευγάρι τήρησε σιγή ιχθύος και τον Ιούνιο του 2013 ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη του διέψευσε κατηγορηματικά τα περί διαζυγίου, λέγοντας: «Έμαθα ότι χωρίζω από το ίντερνετ».

Τσιλύρα Παπαδόπουλος αλέξανδρος

Τελικά, οι δυο τους χώρισαν και η Αθηνά Τσιλύρα, έχοντας κρατήσει εξαιρετικά χαμηλούς τόνους όλο το περασμένο διάστημα, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο You: «Ένας χωρισμός είναι δύσκολος όπως δύσκολα είναι πολλά στη ζωή. Μερικές φορές, όμως, ένας χωρισμός είναι λυτρωτικός και αρχή για σημαντικά πράγματα…».

Στην ίδια συνέντευξη εξήγησε ότι για να κρατηθεί ένας γάμος «Δεν θέλει κότσια, θέλει νοήμονες ανθρώπους».

Το 2015 σε συνέντευξη της η γνωστή ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως παράτησε τη δουλειά της για να είναι κοντά στο γιο της. Αυτό προέκυψε διότι της έλειπαν οι δικοί της γονείς, από τους οποίους καταπιέστηκε αρκετά σε μικρή ηλικία.

Συγκλονίζει η Αθηνά Τσιλύρα για τον καρκίνο: «Ο γιος μου τραβούσε την περούκα...» - Το σοκ του Σπύρου Παπαδόπουλου

Για την περιπέτεια της υγείας της μίλησε η σύζυγος του Σπύρου Παπαδόπουλου, Αθηνά Τσιλύρα.

Δίνοντας ένα μάθημα ζωής, η ηθοποιός μιλά με συγκίνηση για την περιπέτεια με τον καρκίνο από την οποία βγήκε νικήτρια, για όσα άλλαξαν στη ζωή της, για το σύζυγό της Σπύρο Παπαδόπουλο, αλλά και το γιο τους, που επέδρασαν καταλυτικά ώστε να παλέψει την ασθένεια.

Δείτε επίσης: Γενναιόδωρος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτά πήρε από την περιουσία του η Αθηνά Τσιλύρα μετά το διαζύγιο

 Αθηνά Τσιλύρα Σπύρος Παπαδόπουλος

«Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο, πήρα τις μαστογραφίες στα χέρια μου, πήγα σε μία γωνιά του νοσοκομείου και άρχισα να κλαίω. Χάθηκα. Δεν ήξερα πού βρισκόμουν, τι θα κάνω, τι με περίμενε. Ήταν πολύ βαρύ στο μυαλό μου να μου λένε: "Έχεις καρκίνο. Αύριο πρέπει να κάνεις μία χειρουργική βιοψία για να δούμε αν έχει επεκταθεί". Εκείνη τη στιγμή ήρθε μία γυναίκα δίπλα μου. Ήταν πάρα πολύ όμορφη. Μου είπε: "Γιατί κλαις;". Της απάντησα: "Από ευτυχία!". "Το εννοείς;", με ρώτησε. "Είσαι με τα καλά σου; Έχω καρκίνο", της απάντησα.

Τότε μου έδειξε το στήθος της και μου είπε: "Κοίτα! Το έχω περάσει. Μην σε νοιάζει! Αν είναι χειρουργήσιμος, περνάει. Να το θυμάσαι". Μου έδωσε τόσο πολύ κουράγιο αυτή η γυναίκα και είπα: "Θα το παλέψω και θα το αντιμετωπίσω". Την περίοδο των χημειοθεραπειών και των ακτινοβολιών είχα δίπλα μου έναν πολύ καλό ογκολόγο. Μιλούσαμε! Τότε υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα μιλάω ανοιχτά για αυτό το θέμα, γιατί έστω και μία γυναίκα να μα ακούσει και να δει ότι δουλεύω, συνεχίζω τη ζωή μου κανονικά, το έχω ξεπεράσει και είμαι πολύ καλύτερα, ίσως τη βοηθήσω.

Πολλές φορές η αρρώστια μπορεί να είναι ευλογία. Σου δίνει τέτοιο χαστούκι που σε κάνει να εκτιμάς τα πράγματα διαφορετικά. Στη διάρκεια των χημειοθεραπειών έλεγα ότι όταν τελειώσει αυτή η ιστορία θέλω να κοιτώ απλώς τη θάλασσα. Θα είμαι ευτυχισμένη μόνο μα αυτό. Έγινα πολύ πιο δυνατός άνθρωπος», λέει στο περιοδικό "Εγώ".

Για το πώς αντέδρασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος

«Έπαθε τεράστιο σοκ και μου συμπαραστάθηκε πάρα πολύ. Μου έδινε πολύ κουράγιο με τον τρόπο που το αντιμετώπιζε. Μου έλεγε: "Είσαι δυνατή! Ξέρω ότι μπορείς να το περάσεις. Θα πας παρακάτω". Με βοήθησε πολύ, όπως και ο γιος μου. Κάναμε πλάκα. Γελούσαμε πολύ. Φορούσα την περούκα, τον έπαιρνα από το σχολείο με το αυτοκίνητο και μου την τραβούσε. Αυτό για μένα ήταν ψυχοθεραπευτικό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share