Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Σκληρή» αναδρομή από τη Σία Κοσιώνη: «Μέχρι την εφηβεία ήταν όλα πολύ...»

«Ήμουν ένα προγραμματισμένο ρομπότ...»

4 Ιουνίου 2022 10:49
«Σκληρή» αναδρομή από τη Σία Κοσιώνη: «Μέχρι την εφηβεία ήταν όλα πολύ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης βιώνουν έναν ευτυχή κοινό βίο, έχοντας μαζί κι ένα παιδί, τον Δήμο, ο οποίος μάλιστα έχει ενσωματωθεί ιδανικά στην ευρύτερη οικογένεια με τα άλλα τρία του αδέλφια από την προηγούμενη γυναίκα της ζωής του Δημάρχου Αθηναίων.

Δείτε επίσης: Ανοικτοχέρα η Ντόρα Μπακογιάννη: Το... ανάκτορο που έδωσε στη Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη για το γάμο τους

Κάνοντας μια αναδρομή σε παλαιότερες συνεντεύξεις της γνωστής δημοσιογράφου, ανακαλύψαμε τι έλεγε για τα νεανικά της χρόνια στο σχολείο.

Πιο συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη είχε αναφέρει: «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια όπου ο μπαμπάς, ως γιατρός, εργαζόταν όλη μέρα. Η μαμά ήταν στο σπίτι και μεγάλωνε εμάς. Μεγαλώσαμε όμορφα, με αρχές, όχι με πολυτέλεια. Μέχρι την εφηβεία ήταν όλα πολύ ωραία και καλά, μετά όμως, μέχρι να μπω στο πανεπιστήμιο, ήμουν ένα προγραμματισμένο ρομπότ. Θυμάμαι τον εαυτό μου να μην προλαβαίνει να πάρει ανάσα από τις ξένες γλώσσες, τα φροντιστήρια, το σχολείο και τα διαβάσματα».

Χαρές για τη Ντόρα και τον Κώστα Μπακογιάννη - Έσκασαν τα ευχάριστα για την οικογένεια

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε χθες η Μαρίκα Δημητριάδου, κόρη της Κατερίνας Μητσοτάκη με τον εκλεκτό της καρδιάς της, στην Τζια.

Το «παρών» στη γαμήλια τελετή έδωσαν αρκετά μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη στην ευτυχισμένη στιγμή της εγγονής του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη η οποία φέρει και το όνοµα της γιαγιάς της, Μαρίκας Μητσοτάκη. Να υμενθυμίσουμε, σε αυτό το σημείο, ότι έκλεισαν 5 χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανήρτησε μία φωτογραφία από το μυστήριο, με το ζευγάρι, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Να είστε πάντα τόσο χαρούμενοι όσο σήμερα! Σας αγαπάμε όλοι πολύ!".

Eπιπλέον, η Ντόρα Μπακογιάννη πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ένα βίντεο, από τη στιγμή που η νύφη πήγαινε προς την εκκλησία, στα γραφικά σοκάκια της Τζιας, συνοδευόμενη από νησιώτικες μουσικές.

«Ωραία που είναι η νύφη μας... που φτάνει στην εκκλησία! Να ζήσετε Στέφανε και Μαρίκα!!!» έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share