Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Δήλωση-βόμβα: «Η Ρούλα Κορομηλά ήταν πολύ αυστηρή μαζί μου και μου...»

Το αποκάλυψε γνωστή παρουσιάστρια

4 Ιουνίου 2022 10:15
Δήλωση-βόμβα: «Η Ρούλα Κορομηλά ήταν πολύ αυστηρή μαζί μου και μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν αρκετά χρόνια και πιο συγκεκριμένα το 2009 η Μαρία Ηλιάκη παραχωρούσε συνέντευξη στο «Λοιπόν», αποκαλύπτοντας διάφορες πτυχές της σχέσης της με την Ρούλα Κορομηλά, καθώς είχαν συνεργαστεί για χρόνια στο παρελθόν.

Δείτε επίσης: «Είχαμε πάει ένα καλοκαίρι...» - Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για τη σχέση με τη Μαρία Ηλιάκη

Η Ρούλα Κορομηλά είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική τηλεόραση. Πώς αισθάνεσαι που συνεργάζεσαι μαζί της;

«Η Ρούλα είναι δίπλα μας, μας βοηθάει πολύ. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι μαζί της. Ήταν η γυναίκα που με πήρε στην ομάδα της πριν από 8 χρόνια και δούλευα κοντά της ως δημοσιογράφος. Κάποια στιγμή χώρισαν οι δρόμοι μας, γιατί η Ρούλα πήγε στο Star κι εγώ παρέμεινα στον Alpha. Είναι πολύ δικός μου άνθρωπος, ξέρω πολύ καλά τους ρυθμούς της και μου αρέσει πολύ να δουλεύω μαζί της, γιατί ήταν και ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκα».

Κορομηλά Ηλιάκη

Είναι αυστηρή μαζί σου; Σε μαλώνει;

«Ναι, η Ρούλα είναι πολύ αυστηρή μαζί μου και μου αρέσει πολύ».

Πώς είναι η συνεργασία σας με δύο τόσο δυναμικούς "και εκρηκτικούς!" άντρες όπως ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γιώργος Τσαλίκης; Υπάρχουν εντάσεις; Όλοι θυμόμαστε την παλιότερη κόντρα του Νίκου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου...

«Με τον Νίκο είμαστε φίλοι 7 χρόνια, έχουμε περάσει πολλές μέρες κάνοντας παρέα, συζητώντας. Τσακωνόμαστε πολύ συχνά. Όμως, κάνουμε έναν καβγά, εξηγούμε ο ένας στον άλλο τι μας ενοχλεί κι εκεί τελειώνει! Που σημαίνει ότι και να τσακωθούμε, θα το λύσουμε αμέσως το θέμα και δεν θα κρατήσει πολύ. Στην εκπομπή δεν έχει τύχει μέχρι τώρα να διαφωνήσουμε. Από την άλλη, τον Γιώργο τον ξέρω και αυτόν πολλά χρόνια, του είχα πάρει πολλές φορές συνέντευξη και είναι ένας άνθρωπος με πολύ θετική ενέργεια που δεν τσακώνεται. Κανένας από τους δύο δεν μου έχει δώσει αφορμή. Φαντάζομαι ότι επειδή είμαστε πολλές ώρες μαζί κάθε μέρα, θα τύχει κάποια στιγμή! Επιπλέον, κι εγώ είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και δεν τσακώνομαι, οπότε νομίζω ότι τους έχω αυτούς τους δύο σε ισορροπία»!

Υπάρχει κόντρα για το ποιος θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της εκπομπής; Τσακώνεστε για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι;

«Δεν την έχω νιώσει ποτέ! Αυτά που θέλω να πω τα λέω και δεν νομίζω πως το ουσιαστικότερο σε μια εκπομπή είναι το ποιος θα μιλήσει περισσότερο. Το ουσιαστικό είναι τι λες και όχι πόσο μιλάς. Ούτε στο "Κους Κους" με ενδιέφερε να μιλάω από την αρχή ως το τέλος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share