Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Υβόννη Μπόσνιακ

Το ανακοίνωσε με ανάρτησή της

3 Ιουνίου 2022 22:35
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Υβόννη Μπόσνιακ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο δημοσίευσε η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία θέλησε για ακόμη μια φορά να περάσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε βρεθεί στο πάρτυ έκπληξη για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδια συγκεκριμένα έχει γίνει αιμοδότρια για αυτό και λίγες μέρες μετά το ταξίδι της στο Παρίσι και συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής 3/6 η ίδια επισκέφθηκε το νοσοκομείο προκειμένου να δώσει αίμα, κάτι που ενθαρρύνει να κάνουν όλοι όσοι μπορούν, καθώς έτσι προσφέρουν πολύ μεγάλη βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη.

Έδωσε πάλι αίμα η Υβόννη Μπόσνιακ

Η Υβόννη λοιπόν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την διαδικασία της αιμοδοσίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τις οποίες και συνόδευσε με ένα πολύ σημαντικό κείμενο.

«Πολύ τρέξιμο σήμερα ! Αλλά πάντα βρίσκεις χρόνο για σημαντικά πράγματα αν θέλεις ! Ένα γρήγορο 10λεπτό stop over για αιμοδοσία ! Τι πιο σημαντικό από να να βοηθάς έναν άνθρωπο που σε έχει ανάγκη; be the real influencer», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Υβόννη Μπόσνιακ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share