Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Με δάκρυα στα μάτια η Λίτσα Πατέρα στο «Πρωινό»

Συγκινημένη η δημοφιλής αστρολόγος - γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με την εγγονή της στο πλατό

3 Ιουνίου 2022 16:54
Με δάκρυα στα μάτια η Λίτσα Πατέρα στο «Πρωινό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι συντελεστές του «Πρωινού» επιφύλαξαν μια όμορφη έκπληξη στην αγαπημένη αστρολόγο Λίτσα Πατέρα. Με αφορμή τα γενέθλιά της αύριο, Σάββατο 4 Ιουνίου, οι συνεργάτες της ετοίμασαν μία τούρτα έκπληξη. Μάλιστα, στο πλατό βρέθηκε η εγγονή της με τη Φαίη Σκορδά να επισημαίνει ότι η ομοιότητα μεταξύ τους είναι εμφανής.

Δείτε επίσης: «Ιεροσυλία» από τη Λίτσα Πατέρα: Ταραχή και εμπόδια για Δίδυμους, Καρκίνους και...

Η δημοφιλής αστρολόγος μπήκε στην κουζίνα ενώ η παρουσιάστρια θέλησε να κεράσει την εγγονή της Λίτσας Πατέρα ένα παγωτό, συνταγή του σεφ της εκπομπής Πέτρου Συρίγου.

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε ότι η εγγονή της επισκέπτεται συχνά το πλατό της εκπομπής και υπογράμμισε πόσο γλυκιά είναι, με την αστρολόγο να καμαρώνει!

«Μαστίγιο» από τη Λίτσα Πατέρα: Πιέσεις και συμφορές για Λέοντες, Τοξότες...

Η Λίτσα Πατέρα εμφανίζεται μεν αισιόδοξη, αλλά ζητά προσεκτικά «βήματα» από τα ζώδια μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς θα υπάρξουν πιέσεις και συμφορές για Λέοντες, Τοξότες και έναν ακόμη εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου.

Θέματα καριέρας και οικονομικά φαίνεται, ότι θα μας απασχολήσουν, με τις εξελίξεις να έρχονται, ειδικά για όσους έδωσαν «μάχες», με τον Κώστα Λεφάκη να μας έχει δυσάρεστα.

ΚΡΙΟΣ

Με βοηθό τη διαίσθησή σας βρίσκετε λύσεις σε καταστάσεις ή υποθέσεις που σας προβληματίζουν, ενώ προτιμάς να μείνεις σε ασφαλή περιβάλλοντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε σημαντικές ευκαιρίες να προωθήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν, κυρίως μέσα από τις επαφές, τις συζητήσεις και τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εστιάζετε την προσοχή σας σήμερα στην κάλυψη των βασικών σας αναγκών και επιδιώκεις την ξεκούραση μετά τις προηγούμενες ημέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διαίσθησή σας σήμερα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και σας οδηγεί σε λύσεις, παρότι η ανάγκη σας για επίτευξη των φιλοδοξιών σας, σας οδηγεί σε απερισκεψίες.

ΛΕΩΝ

Προετοιμάστε σημαντικά ζητήματα που θα σας απασχολήσουν έντονα την ερχόμενη περίοδο, είναι προτιμότερο όμως να μείνετε μακριά από απερισκεψίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σας δίνεται πρόσφορο έδαφος να δραστηριοποιηθείτε, ώστε να προωθήσετε τους στόχους που έχετε θέσει, ενώ παράλληλα επενδύετε σε συλλογικές προσπάθειες.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο τονίζει τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, αλλά και την έμφαση στις κοινωνικές σας γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα είναι πιο βοηθητική για να ξεκαθαρίσετε λίγο το τοπίο στην κατάσταση που σας απασχολεί, καθώς υπάρχουν εμπόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως δυσκολεύεστε αρκετά με το να τηρήσετε το πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, καθώς έχετε έντονες τάσεις φυγής από την περιοριστική καθημερινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας σήμερα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και η διαίσθησή σας οδηγεί για το πώς να κινηθείτε στα προσωπικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή ημέρα στρέφει το ενδιαφέρον σας στις υποθέσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν, αλλά και στα πρακτικά ζητήματα ρουτίνας που σας απασχολούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επικοινωνία είναι το καταλυτικό στοιχείο που γεφυρώνει τα χάσματα και σας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share