Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το ομολόγησε η Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το διαζύγιο με τον Θοδωρή Mαραντίνη» (Video)

«Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια και μαζί 13, δεν είναι εύκολο πράγμα»

3 Ιουνίου 2022 13:56
Το ομολόγησε η Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το διαζύγιο με τον Θοδωρή Mαραντίνη» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το διαζύγιό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχτηκε πως σήμερα, δυο χρόνια μετά, δεν έχει καταφέρει να το ξεπεράσει πλήρως.

Δείτε επίσης: «Ο μπαμπάς έχει βγει ραντεβού...» - Αμήχανη η Σίσσυ Χρηστίδου με την αποκάλυψη για τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δυο χρόνια μετά είμαι ακόμα σε διαδικασία προσαρμογής, δεν είναι ότι το έχω ξεπεράσει πλήρως και είμαι μια χαρά… Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια και μαζί 13. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν με τον Θοδωρή, το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται σε σχέση με εμάς και τα παιδιά» ανέφερε η παρουσιάστρια στο διαδικτυακό κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου

Όσο για το πως είναι σήμερα η ζωή της απάντησε: «Είναι σαν να ζεις διπλή ζωή. Από εκεί που είναι όλες οι ευθύνες πάνω σου ξαφνικά υπάρχουν μέρες που είσαι ελεύθερος φοιτητής, είναι πολύ μπερδευτική αυτή η ζωή. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες των γιορτών αλλά είμαι πολύ τυχερή που έχω πάρα πολύ καλούς φίλους και περιβάλλον και support σύστημα που με βοηθά να το αντιμετωπίσω». Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Φίλιππο Ραφαήλ ανακοίνωσε το διαζύγιό του δυο χρόνια πριν.

Δείτε το βίντεο:

«Βυθίστηκε» στη θλίψη ο Θοδωρής Μαραντίνης: Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου ο τραγουδιστής

Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου βρίσκεται ο Θοδωρής Μαραντίνης, με την παρουσιάστρια να έχει χάσει την αγαπημένη μητέρα της και τον πρώην σύζυγό της να μην κρύβει τη θλίψη του.

Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και κάποια χρόνια, ωστόσο οι δυο τους έχουν πολύ καλή σχέση και φροντίζουν να περνούν και χρόνο μαζί για χάρη των παιδιών τους.

Έτσι, ο Θοδωρής Μαραντίνης... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share