Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Καρφιά» για Ελένη Τσολάκη: «Δεν θέλω να το θυμάμαι, ήταν μια πολύ κακή…»

Ποιος είπε ότι ήταν η χειρότερη συνεργασία του;

3 Ιουνίου 2022 12:47
«Καρφιά» για Ελένη Τσολάκη: «Δεν θέλω να το θυμάμαι, ήταν μια πολύ κακή…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν ακριβώς δύο χρόνια ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίαζε στην Κατερίνα Καινούργιου τις τότε εξελίξεις σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Τσολάκη στον ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης: Η απίστευτη γκάφα της Ελένης Τσολάκη που την έκανε ρεζίλι στο πανελλήνιο (Video)

Όταν ωστόσο η συζήτηση πήγε στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Τσολάκη πριν αποχωρήσει από τον Alpha, τα σχόλια του Γρηγόρη Γκουντάρα για τη συνεργασία τους, ήταν αυτά που κέντρισαν την προσοχή όλων.

Τσολάκη Γκουντάρας

«Τι μου θύμησες τώρα. Δεν θέλω να το θυμάμαι, ήταν μια πολύ κακή στιγμή» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την Κατερίνα Καινούργιου να παρεμβαίνει και να λέει: «Είναι η μοναδική φορά, δεν μου έχει μιλήσει ποτέ αρνητικά για συνεργασία του. Μου είπες ότι δεν θέλω να συζητήσω για αυτό όσες φορές σε έχω ρωτήσει».

«Και δεν θέλω και δεν υπάρχει λόγος. Ήταν μια πολύ πολύ κακή επαγγελματική στιγμή. Ήταν κάτι που δεν ξεκίνησε καλά και που κατέληξε ακόμα χειρότερα. Δεν πάει να πει ότι φταίει ένας. Φταίνε πάρα πολλοί. Είναι πολλές εκπομπές που αναλαμβάνει κάποιος την αρχισυνταξία και την κάνει κάποιος άλλος. Στις δουλειές δεν μπορούν να είναι όλα πετυχημένα. Υπάρχουν και χρονιές που είναι κακές. Ε, αυτό ήταν μια πολύ κακή χρονιά για μένα. Φαντάζομαι και οι υπόλοιποι έτσι το βίωσαν, συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Άρα ήταν η Ελένη Τσολάκη δύσκολη συνεργάτιδα;» τον ρώτησε τότε η παρουσιάστρια, με τον δημοσιογράφο να απαντά «Δεν φταίει κανείς, ήταν λάθος από την αρχή. Τελεία».

Εξομολόγηση από την Ελένη Τσολάκη: «Θα ήθελα ένα παιδί, φαντάζομαι τον εαυτό μου...»

Στο περιοδικό HELLO! και τη Μαρία Κολλιάτσα παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη η Ελένη Τσολάκη και αναφέρθηκε στην επιστροφή της στην μικρή οθόνη, στον σύζυγό της Παύλο Πετρουλάκη, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται έτοιμη να γίνει μητέρα.

Δείτε επίσης: Ελένη Τσολάκη: Τα τρυφερά τετ-α-τετ με τον άντρα της στα μπουζούκια! Τα φιλιά και οι αγκαλιές μπροστά σε όλους!

Ελένη Τσολάκη Παύλος Πετρουλάκης

Έτοιμη να γίνει μητέρα η Ελένη Τσολάκη

Στην προσωπική σου ζωή έχεις τα πάντα;

Έχω τα πάντα με μια σχέση που διατηρείται πολύ όμορφα, με αγώνα, προσπάθεια, τα πάνω και τα κάτω, τις δύσκολες και τις εύκολες στιγμές, όπως συμβαίνει σε όλους. Θεωρώ πως ό,τι είναι να μου φέρει η ζωή θα μου
το φέρει. Θα ήθελα όμως ένα παιδί, φαντάζομαι μάλιστα τον εαυτό μου με πολλά παιδάκια. Πιστεύω ότι η επιθυμία για μητρότητα έχει να κάνει με την ωριμότητα που έρχεται σε κάθε φάση της ζωής μας, κι εγώ πλέον αισθάνομαι έτοιμη να αντιμετωπίσω τα πάντα και να γίνω μαμά. Ούτως ή άλλως, οι γυναίκες μεγαλώνοντας ξέρουμε τι θέλουμε και πώς το θέλουμε. Βέβαια, δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτήν τη σκέψη. Ξέρω όμως πως ό,τι είναι να έρθει θα έρθει από μόνο του και θα έρθει για καλό.

Την προσωπική σου ζωή τη διαφυλάσσεις, σωστά;

Είναι επιλογή και των δύο, με την οποία αισθανόμαστε πολύ καλά. Κι εγώ και ο Παύλος (σ.σ. Πετρουλάκης, σύζυγος της Ελένης Τσολάκη) προστατεύουμε απόλυτα την προσωπική μας ζωή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share