Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ταράκουλο για τον Θοδωρή Αθερίδη: «Έτρεμα μήπως η κόρη μου Φωτεινή δεν...»

Τι είχε αποκαλύψει για την μοναχοκόρη του;

3 Ιουνίου 2022 12:27
Ταράκουλο για τον Θοδωρή Αθερίδη: «Έτρεμα μήπως η κόρη μου Φωτεινή δεν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο δημοφιλής ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στούντιο 4” πριν μερικούς μήνες και μίλησε στους παρουσιαστές του tv show, αποκαλύπτοντας ότι όταν έμαθε πως θα γίνει πατέρας ήταν κάτι που δεν ήθελε να συμβεί.

Δείτε επίσης: Χείμαρρος ο Θοδωρής Αθερίδης: «Το μόνο που με ενδιέφερε στη σχέση μου με την Σμαράγδα Καρύδη ήταν...» (Video)

«Όταν έμαθα ότι θα κάνω παιδί αιφνιδιάστηκα. Δεν ήθελα. Είχαμε φτάσει με την Ελένη, επειδή εκείνη το ήθελε κι εγώ όχι, στην πόρτα του γυναικολόγου για να αποφασίσουμε αν θα το ρίξουμε», ανέφερε ο ηθοποιός, και διηγήθηκε το περιστατικό βάση του οποίου αποφάσισαν εν τέλει να κρατήσουν την κόρη τους Φωτεινή.

Σε άλλο σημείο, ο Θοδωρής Αθερίδης τόνισε: «Ευτυχώς που έκανα κορίτσι. Αν έκανα αγόρι θα έλεγα “είμαι πρότυπο μπαμπά για άντρα εγώ;”. Είχα τεράστια ανασφάλεια πώς θα το μεγαλώσω. Ήμουν ακόμα ο γιος της μαμάς μου». Ο ηθοποιός, ο οποίος επιστρέφει στην τηλεόραση με τα “Νεοκλασικά“, επισήμανε ότι οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε στην αρχή της πορείας του έπαιξαν ρόλο στην αμφιβολία του.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, όμως, εξομολογήθηκε την ανησυχία που είχε όταν η κόρη του έμεινε έγκυος: «Έτρεμα μήπως δεν το θέλει. Αλλά το ήθελε. Αφότου γέννησε είμαι ο παππούς του εγγονού μου και ο μπαμπάς της κόρης μου. Από αυτούς καταλαβαίνω την ταυτότητά μου. Είναι πάρα πολύ τρυφερός ο εγγονός μου», δήλωσε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Δείτε όσα δήλωσε:

Ακόμα, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την κατάθλιψη που βίωσε και ανέφερε ότι μια από τις φοβίες του ήταν να το αποκαλέσουν δειλό! Διηγήθηκε, λοιπόν, την εμπειρία του και μίλησε για τη στρεσογόνα στιγμή που έζησε και πώς κατάφερε να την αποβάλλει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share