Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Μου έριξε πόρτα...» - Η άγνωστη σχέση του Νίκου Χατζηνικολάου με την Άννα Βίσση

Κι όμως έχουν... συγγενέψει

3 Ιουνίου 2022 08:58
«Μου έριξε πόρτα...» - Η άγνωστη σχέση του Νίκου Χατζηνικολάου με την Άννα Βίσση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ζει στην προσωπική του ζωή την πλήρη ευτυχία, έχοντας καταφέρει μάλιστα να συγγενέψει... μέχρι και με την Άννα Βίσση κατά κάποιο τρόπο.

Μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Νίκος Χατζηνικολάου, το τηλεοπτικό μέλλον του οποίου ξεκαθαρίστηκε, μίλησε για τον τρόπο γνωριμίας του με την αγαπημένη του Κρίστη Τσολακάκη. Η ίδια όπως ανέφερε έκανε δημόσιες σχέσεις στην Άννα Βίσση και εκείνος είχε μιλήσει δύο φορές μαζί της, θέλοντας να κλείσει συνέντευξη με την γνωστή τραγουδίστρια: «Και τις δύο φορές έφαγα πόρτα. Της είπα λοιπόν να συναντηθούμε από κοντά για να συζητήσουμε το θέμα και πραγματικά ήθελα να της πετάξω πάνω της τον καφέ».

Ο λόγος που αρνείται η τραγουδίστρια και η πρόταση στην Τσολακάκη

Ο έρωτάς τους ωστόσο ήταν κεραυνοβόλος και η πρόταση γάμου ήρθε αιφνιδιαστικά και μέσα σε αυτοκίνητο, όπως είχε αναφέρει ο παρουσιαστής στην εκπομπή του, «Ενώπιος Ενωπίω».

«Όταν έκανα πρόταση γάμου στην Κρίστη τράβηξα ένα βράδυ το χειρόφρενο σε φανάρι που μόλις είχε ανάψει πράσινο, γύρισα με τεράστια ηρεμία, ενώ κόρναραν εκατοντάδες αυτοκίνητα από πίσω, της έκανα πρόταση, τη φίλησα, εκείνη είχε αγχωθεί πάρα πολύ, ίδρωνε γιατί μας κόρναρε και μας μούντζωνε η μισή Αθήνα και μετά το κατέβασα και έφυγα στο επόμενο φανάρι. Με διάφορους τύπους να με μουντζώνουν γύρω γύρω και εγώ να γελάω!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share