Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Μου λείπει...» - Η εξομολόγηση του Γιώργου Παπαδάκη μετά τον χωρισμό με την Μπάγια Αντωνοπούλου

Τα τρυφερά λόγια και... η διάψευση

3 Ιουνίου 2022 08:34
«Μου λείπει...» - Η εξομολόγηση του Γιώργου Παπαδάκη μετά τον χωρισμό με την Μπάγια Αντωνοπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει βιώσει πολλούς τηλεοπτικούς χωρισμούς, αλλά αναμφισβήτητα ο πιο σκληρός ήταν με την Μπάγια Αντωνοπούλου, με την ίδια να φεύγει με έναν επεισοδιακό τρόπο από το «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε στην εκπομπή του για την απουσία της δημοσιογράφου και συγκεκριμένα είπε απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό:

«Λείπει η Μπάγια μας. Η Μπάγια έκανε μια καταπληκτική δουλειά, εγώ την καταχάρηκα το καλοκαίρι μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο. Στον Νίκο Ρογκάκο έδωσαν άδεια, στην Μπάγια δεν έδωσαν άδεια. Δημιουργούνται και εντάσεις, αναμφισβήτητα, όταν είσαι πολύ κουρασμένος που μπορεί να μην ευθύνεσαι εσύ, αλλά να ευθύνονται οι άλλοι. Αυτά δεν θα τα συζητήσουμε. Είναι μια οικογενειακή υπόθεση κι εμείς τα οικογενειακά μας δεν τα βγάζουμε, ούτε θα γίνουμε βορά σε ανταγωνιστικές εκπομπές ή σε site. Μια χαρά είμαστε και σήμερα μάλιστα θέλουμε να αφιερώσουμε την εκπομπή μας στη Μπάγια μας. Έχει τα γενέθλιά της. Δεν θα πούμε τα πόσα χρόνια κλείνει αλλά το σίγουρο είναι ότι την έχασες γιατί έχει βρει ένα καλό παιδί», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του.

Η... διάψευση της Γερμανού

Λίγο αργότερα, όμως, είχε αναφερθεί στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ένα μήνυμα που έστειλε στενή συνεργάτιδα της Μπάγιας Αντωνοπούλου στη Ναταλία. Η Ναταλία τόνισε πως μέσα από αυτό το μήνυμα φαίνεται ξεκάθαρα πως η Μπάγια δεν πρόκειται να επιστρέψει στην εκπομπή καθώς αυτό δεν είναι το πρώτο θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Παπαδάκη και πως στο παρελθόν έχουν υπάρχει και άλλες εντάσεις μεταξύ τους.

Φήμες κάνουν λόγο πως ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε σε έντονο τόνο στην Μπάγια, που αποκάλυψε αργότερα το λόγο της αποχώρησής της, και την επίπληξε επειδή ασχολούνταν αρκετή ώρα με το κινητό της. Η δημοσιογράφος εκνευρίστηκε με το σχόλιο του παρουσιαστή και από τότε δεν εμφανίστηκε ξανά στην εκπομπή. Πάντως η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι εδώ και αρκετά χρόνια συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη και ουδέποτε ακούστηκε κάτι αρνητικό για την επαγγελματική τους σχέση. Αναμένουμε λοιπόν για τις τηλεοπτικές εξελίξεις.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share