Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σπάραξε ο Πέτρος Πολυχρονίδης: «Η αδερφή μου με βλέπει τώρα από εκεί ψηλά και...»

Τι δήλωνε ο παρουσιαστής;

3 Ιουνίου 2022 08:24
Σπάραξε ο Πέτρος Πολυχρονίδης: «Η αδερφή μου με βλέπει τώρα από εκεί ψηλά και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είχε μιλήσει το 2016 σε περιοδικό για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του και είχε αποκαλύψει το θάνατο της αδελφής του.

Δείτε επίσης: Η απίστευτη μεταμόρφωση του Πέτρου Πολυχρονίδη: Όταν ο παρουσιαστής είχε αφήσει μουστάκι (photo)

Ποια ήταν η στιγμή που σε καθόρισε, μέχρι σήμερα; Ίσως η πιο δύσκολη;

«Όταν έχασα την αδελφή μου, πριν από 2,5 χρόνια περίπου. H αδερφή μου έπασχε από υπογαμμασφαιριναιμία, πολλά, πάρα πολλά χρόνια. Παιδευόταν με γιατρούς και νοσοκομεία. Σήμερα που μιλάμε, η ασθένεια αυτή θεραπεύεται. Όμως η αδερφή μου δεν ήταν τόσο τυχερή κι επειδή μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, ταλαιπωρήθηκε με άλλες ασθένειες και μικρόβια που κόλλησε εκεί. Όταν έχεις αυτή την ασθένεια είναι πολύ εύκολο να κολλήσεις κι άλλες πέντε, έξι, έτσι για πλάκα»

Πέτρος Πολυχρονίδης

Τι θυμάσαι από την αδελφή σου;

«Το κακαριστό της το γέλιο. Λέγαμε διάφορες βλακείες και γελούσαμε μαζί με τις ώρες. Κι ευτυχώς αυτό το γέλιο το έχει πάρει και η κόρη μου και ο γιος μου. Περνούσαμε τόσο ανέμελες στιγμές μαζί… Έτσι ήμασταν πάντα, οι γονείς μας αυτό μας είχαν διδάξει: ακόμα και στις κακουχίες να είμαστε με το χαμόγελο στα χείλη. Γι’ αυτό μ’ ακούς τόσο χαρούμενο. Η αδερφή μου με βλέπει τώρα από εκεί ψηλά και, είμαι σίγουρος, ότι με θαυμάζει και χαίρεται για εμένα», εξομολογείται ο ίδιος στο Down Town Κύπρου.

Μοιάζει με... πιτσιρικά: Αυτή είναι η ηλικία του Πέτρου Πολυχρονίδη

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι σήμερα ένας εκ των κορυφαίων παρουσιαστών της ελληνικής τηλεόρασης, με τον ίδιο να ξεχωρίζει χάρη στον «Τροχό της Τύχης» και να προτίθεται να μείνει για πολλά χρόνια ακόμη στη μικρή οθόνη με αυτό το ρόλο.

Τον Ιανουάριο του 2015 ο τηλεοπτικός σταθμός Star Channel αγόρασε τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού «Ο τροχός της τύχης» που προβαλλόταν στην ελληνική τηλεόραση από 1990 μέχρι το 1998. Ύστερα από διάφορα κάστινγκ, επιλέχθηκε για τη θέση του παρουσιαστή της νέας εκδοχής της εκπομπής.

Το... λαχείο του «Τροχού» και η ηλικία που δείχνει πως θα μείνει για πολλά χρόνια
Ο ίδιος, έχοντας παράλληλα στο πλευρό του μια εντυπωσιακή σύντροφο, είναι αρκετά νέος και έχει την προοπτική να γράψει μοναδική ιστορία, μετακομίζοντας από άλλο μετερίζι, αφού νωρίτερα βρισκόταν στο αθλητικό ρεπορτάζ. Η νεανικότητα, το μπρίο και η αμεσότητά του ξεχωρίζουν, ενώ το παρουσιαστικό του παραπέμπει ακόμη και τώρα, με πολλά χιλιόμετρα στην τηλεόραση, σε... πιτσιρικά.

Πόσων ετών είναι, όμως; Ο Πέτρος Πολυχρονίδης γεννήθηκε στην Νέα Βύσσα Έβρου στις 4 Ιουνίου 1978, κάτι που σημαίνει πως αυτή τη στιγμή είναι 44 ετών. Εκτός του ότι έχει μπροστά του, εφόσον το επιθυμεί, άλλα... 20 χρόνια να παρουσιάζει τον «Τροχό», δεν του φαίνεται και καθόλου, με το πρόσωπό του να είναι τόσο νεανικό, που θα μαντεύαμε πως είναι κάτω από 40.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share