Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Aτάκα όλο νόημα από την Δανάη Μπάρκα on air - Η απρόσμενη ευχή της

Τι είπε για τα γενέθλια του σεφ Τίμου Ζαχαράτου

2 Ιουνίου 2022 20:07
Aτάκα όλο νόημα από την Δανάη Μπάρκα on air - Η απρόσμενη ευχή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ημέρα χαράς η σημερινή για την ομάδα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» αφού ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος έχει τα γενέθλιά του. Η παρουσιάστρια και ο συνεργάτης της είναι πολύ καλοί φίλοι και η Δανάη Μπάρκα θέλησε να κάνει ειδική αναφορά στην έναρξη της εκπομπής για να του ευχηθεί με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Δείτε επίσης: Άφωνη η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του "Πάμε Δανάη" - Δεν πίστευε στα αυτιά της (video)

Η Δανάη Μπάρκα εμφανώς ευδιάθετη χάρισε on air τις πιο θερμές ευχές στον νεαρό σεφ, με τον οποίο φημολογούταν έντονα πως βρίσκονται σε σχέση. Παρά τις έντονες φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι φίλοι και διαψεύδουν κατηγορηματικά την ύπαρξη ειδυλλίου.

Η επική ευχή της Δανάης Μπάρκα στον Τίμο Ζαχαράτο

«Έχουμε χαρές στο σπίτι μας! Γιορτάζει το σπίτι μας, γιορτάζει ο κόσμος όλος! Να σε χαιρόμαστε, χρόνια Πολλά Τίμο, ό,τι επιθυμείς. Να είσαι γερός, δυνατός, ευτυχισμένος και να με θες μέχρι να πεθάνεις. Να με θες μέχρι να πεθάνεις!» ευχήθηκε η παρουσιάστρια στον Τίμο Ζαχαράτο.

«Xρόνια πολλά στον σεφ της καρδιάς μου», έγραψε νωρίς το πρωί η Δανάη Μπάρκα σε Instagram-story, δημοσιεύοντας μια selfie φωτογραφία της με τον γνωστό σεφ.

Η απρόσμενη απάντηση του Τίμου Ζαχαράτου για τη σχέση του με την Δανάη Μπάρκα

«Το να πάρω την απόφαση να είμαι με έναν άνθρωπο στη ζωή μου, αποτελεί επιλογή μου. Αν αυτή είναι η επιλογή μου, θα την στηρίξω και θα βγω και θα το πω δυνατά. Από τη στιγμή που δεν το έχω κάνει αυτό… Με τη Δανάη είμαστε πολύ καλοί φίλοι», ανέφερε ο σεφ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ.

Σε ερώτηση του Γιώργου Πράσινου εάν θα φλέρταρε έξω στον δρόμο τη Δανάη Μπάρκα ο Τίμος Ζαχαράτος δήλωσε: «Ε, γενικά είμαι πολύ εγκεφαλικός τύπος, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά με τον κάθε άνθρωπο αρκεί να υπάρχει ταύτιση απόψεων, βλεμμάτων και αγγιγμάτων».

«Η Δανάη ίσως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχω συναντήσει στη ζωή μου που έχει τόση θετική ενέργεια. Μπορεί να είσαι στα πατώματα και να σε ανεβάσει στον ουρανό.

δαναη-μπαρκα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share