Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τρόμος στο παλάτι για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ - Εν μέσω εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο!

Θετικός στον κορωνοϊό ο γιος της, πρίγκιπας Άντριου, αφότου συναντήθηκε μαζί της

2 Ιουνίου 2022 18:41
Τρόμος στο παλάτι για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ - Εν μέσω εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο πρίγκιπας Άντριου και δεν θα δηλώσει «παρών» αύριο στη λειτουργία για τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο, σύμφωνα με όσα ανέφερε ένας εκπρόσωπος των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Δείτε επίσης: Θρίλερ σε πτήση της Βασίλισσας Ελισάβετ: Δεν μπορούσε να προσγειωθεί για ώρες!

Ο Άντριου, ο δευτερότοκος γιος της βασίλισσας, υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από τα επίσημα καθήκοντά του λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο του Αμερικανού χρηματιστή και φίλου του, Τζέφρι Επστάιν. Τον Φεβρουάριο, ο Άντριου κατέληξε σε εξωδικαστική συμφωνία με μια γυναίκα που τον κατηγορούσε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικη.

Τα συμπτώματα που έχει η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά τον κορωνοϊό

βασιλισσα-ελισαβετ

Με κορωνοϊό διαγνώσθηκε τον Φλεβάρη η Βασίλισσα Ελισάβετ η οποία όπως αποκάλυψε νιώθει ακόμα πολύ κουρασμένη και εξουθενωμένη. Η μονάρχης συνέχισε τα καθήκοντά της παρά το γεγονός πως υπέφερε από αυτό που το παλάτι του Μπάκιγχαμ περιέγραψε ως «ήπια συμπτώματα που μοιάζουν με κρυολόγημα».

Κατά τη διάρκεια λοιπόν, μιας εικονικής επίσκεψης στο νοσοκομείο Royal London στο Γουαϊτσάπελ την περασμένη Τετάρτη για τα επίσημα εγκαίνια της μονάδας Queen Elizabeth, άκουσε τις ιστορίες του ιατρικού προσωπικού, ασθενών και εργαζομένων που βρέθηκαν εκεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Μιλώντας στον Ασέφ Χουσεϊν, έναν πρώην ασθενή με κορωνοϊό και τη σύζυγό του Σαμίνα, η βασίλισσα Ελισάβετ είπε για τον ιό: «Σε αφήνει πολύ κουρασμένο και εξουθενωμένο, έτσι δεν είναι; Αυτή η φρικτή πανδημία. Δεν είναι ωραίο το αποτέλεσμα».

Ο Χουσεϊν ήταν το τρίτο μέλος της οικογένειάς του που εισήχθη στο νοσοκομείο με κορωνοϊό αφού μολύνθηκε τον Δεκέμβριο του 2020. Ο αδερφός του πέθανε πρώτος, ακολουθούμενος από τον πατέρα του, ο οποίος απεβίωσε όταν ο Χουσεϊν ήταν σε αναπνευστήρα.

Αναπολώντας την εμπειρία του, ο Χουσεϊν είπε ότι η σύζυγός του κάλεσε ασθενοφόρο όταν ξύπνησε ένα πρωί με δυσκολία στην αναπνοή. «Θυμάμαι ότι ξύπνησα τη γυναίκα μου λέγοντας ότι νιώθω σαν να μην υπάρχει οξυγόνο στο δωμάτιο.

Έβγαζα το κεφάλι μου έξω από το παράθυρο, προσπαθούσα απλώς να αναπνεύσω, προσπαθούσα να πάρω αυτό το επιπλέον οξυγόνο». Ο Χουσεϊν παρέμεινε σε αναπνευστήρα στο Royal London για 7 εβδομάδες και εξακολουθεί να αναρρώνει. Από τότε που πήρε εξιτήριο, χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι και φορητή μηχανή οξυγόνου.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share