Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έλενα Τοπαλίδου: Κούκλος και πασίγνωστος ηθοποιός - Αυτός είναι ο σύζυγος της πρωταγωνίστριας από τα «Μαγνητικά πεδία» (photo)

Μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Πέτρο

2 Ιουνίου 2022 10:48
Έλενα Τοπαλίδου: Κούκλος και πασίγνωστος ηθοποιός - Αυτός είναι ο σύζυγος της πρωταγωνίστριας από τα «Μαγνητικά πεδία» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα πάνω κάτω στα θερινά σινεμά έχει φέρει η νέα ταινία του Γιώργου Γούση «Μαγνητικά πεδία», με πρωταγωνιστές την Έλενα Τοπαλίδου και τον Αντώνη Τσιοτσιόπουλο, καθώς σημειώνει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

Η Έλενα Τοπαλίδου βρίσκεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια στον χώρο του θεάματος, ωστόσο η παρουσία της είναι κάτι περισσότερο από διακριτική. Η ηθοποιός και χορεύτρια είναι παντρεμένη εδώ και πολλά χρόνια με έναν πασίγνωστο ηθοποιό, ο οποίος μάλιστα είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και γοητευτικός.

Ο λόγος για τον Νίκο Κουρή, που φέτος τον απολαμβάνουμε στο ρόλο του «Ζάχου» στις «Άγριες Μέλισσες».

τοπαλίδου κουρής

Το ζευγάρι απέκτησε το μοναχογιό του, Πέτρο, το 2008 και έκτοτε όλη η προσοχή είναι πάνω του. Μάλιστα, ο Νίκος Κουρής έχει δηλώσει σε συνέντευξή του πως ο ερχομός του παιδιού άλλαξε όλη του τη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, έχει δηλώσει: «Ο Πέτρος είναι ένα σπάνιο πλάσμα απίστευτης καλοσύνης και πάρα πολύ φωτεινό παιδί. Είναι πολύ γλυκός, ακόμα πιο γλυκός τώρα που μεγάλωσε. Και έχουμε πολύ τίμια σχέση. Χωρίς παρεμβολές και από πάνω τον γονέα. Είμαστε πάρα πολύ ίσοι. Ο καθένας στο ρόλο του βέβαια».

Παράλληλα, τo 2013, στην εκπομπή Joy, ο ίδιος αποκάλυψε πως μετά την γέννηση του γιου του, η ζωή του έχει αλλάξει ριζικά. Πλέον το παιδί του είναι η πρώτη του προτεραιότητα: «Ήμουν 35 χρονών όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Νομίζω είναι μια καλή ηλικία για τον άντρα να κάνει παιδί, αλλά για μένα δεν ήταν ακριβώς μια συνειδητή επιλογή. Ήταν λίγο τυχαίο, με τη έννοια ότι δεν το είχα αυτοσκοπό. Κυρίως, η γυναίκα μου, η Έλενα, ήθελε να κάνουμε παιδί χωρίς βεβαίως να με πιέσει. Ήρθε κάπως σαν δώρο… Ο γιος μου μού έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή και τις προτεραιότητες μου. Νομίζω ότι είναι πριν από μένα, πριν από μένα σκέφτομαι τον Πέτρο…»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share