Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τον «κάρφωσε» η Μαρία Ηλιάκη: «Τσακώνομαι συνέχεια με τον Νίκο Μουτσινά...»

Τι δήλωνε πριν μερικά χρόνια;

2 Ιουνίου 2022 10:31
Τον «κάρφωσε» η Μαρία Ηλιάκη: «Τσακώνομαι συνέχεια με τον Νίκο Μουτσινά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν αρκετά χρόνια και πιο συγκεκριμένα το 2009 η Μαρία Ηλιάκη παραχωρούσε συνέντευξη στο «Λοιπόν», αποκαλύπτοντας διάφορες πτυχές της σχέσης της με τον Νίκο Μουτσινά, καθώς τότε συνεργαζόντουσαν στην εκπομπή «Δέστε τους».

Δείτε επίσης: «Επιτέλους...» - Το ανακοίνωσε τρισευτυχισμένος ο Νίκος Μουτσινάς

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το πρώτο αυτό διάστημα της εκπομπής; Είσαι ευχαριστημένη;

«Μετά την πρώτη εβδομάδα, που ήμουν κάπως αγχωμένη, νιώθω πολύ καλύτερα, αφού με τα παιδιά έχουμε βρει στον αέρα πλέον κώδικες επικοινωνίας, μιλάμε καλύτερα και χωρίς να διακόπτουμε ο ένας τον άλλο. Η πρώτη εβδομάδα ήταν λίγο "αναγνωριστική". Τώρα αισθάνομαι πολύ πιο δυνατή, γιατί όσο να ’ναι ήταν ένα μεγάλο βήμα και είχα κι εγώ τα άγχη και τις ανασφάλειές μου».

Τσαλίκης Ηλιάκη Μουτσινάς

Έχεις άγχος με τα νούμερα; Τρέχετε με αγωνία να τα δείτε όπως κάποιοι συνάδελφοί σας;

«Δεν ανησυχώ για τα νούμερα, αλλά για το πώς θα γίνουμε κάθε μέρα καλύτεροι, τι θέμα θα βρούμε, πώς θα είμαστε στον αέρα, αν θα είμαι εγώ καλή. Προς το παρόν τα νούμερα δείχνουν να ανεβαίνουν σταθερά, οπότε είμαι πολύ αισιόδοξη».

Πώς είναι η συνεργασία σας με δύο τόσο δυναμικούς "και εκρηκτικούς!" άντρες όπως ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γιώργος Τσαλίκης; Υπάρχουν εντάσεις; Όλοι θυμόμαστε την παλιότερη κόντρα του Νίκου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου...

«Με τον Νίκο είμαστε φίλοι 7 χρόνια, έχουμε περάσει πολλές μέρες κάνοντας παρέα, συζητώντας. Τσακωνόμαστε πολύ συχνά. Όμως, κάνουμε έναν καβγά, εξηγούμε ο ένας στον άλλο τι μας ενοχλεί κι εκεί τελειώνει! Που σημαίνει ότι και να τσακωθούμε, θα το λύσουμε αμέσως το θέμα και δεν θα κρατήσει πολύ. Στην εκπομπή δεν έχει τύχει μέχρι τώρα να διαφωνήσουμε. Από την άλλη, τον Γιώργο τον ξέρω και αυτόν πολλά χρόνια, του είχα πάρει πολλές φορές συνέντευξη και είναι ένας άνθρωπος με πολύ θετική ενέργεια που δεν τσακώνεται. Κανένας από τους δύο δεν μου έχει δώσει αφορμή. Φαντάζομαι ότι επειδή είμαστε πολλές ώρες μαζί κάθε μέρα, θα τύχει κάποια στιγμή! Επιπλέον, κι εγώ είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και δεν τσακώνομαι, οπότε νομίζω ότι τους έχω αυτούς τους δύο σε ισορροπία»!

Υπάρχει κόντρα για το ποιος θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της εκπομπής; Τσακώνεστε για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι;

«Δεν την έχω νιώσει ποτέ! Αυτά που θέλω να πω τα λέω και δεν νομίζω πως το ουσιαστικότερο σε μια εκπομπή είναι το ποιος θα μιλήσει περισσότερο. Το ουσιαστικό είναι τι λες και όχι πόσο μιλάς. Ούτε στο "Κους Κους" με ενδιέφερε να μιλάω από την αρχή ως το τέλος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share