Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Παππούς» ο Πάνος Μιχαλόπουλος! Έγκυος η «κόρη» του από το «Η ώρα η καλή» (photos)

Έγκυος η Ούρσουλα Βλάχου στο πρώτο της παιδί

2 Ιουνίου 2022 08:48
«Παππούς» ο Πάνος Μιχαλόπουλος! Έγκυος η «κόρη» του από το «Η ώρα η καλή» (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μια σειρά από απίθανες φωτογραφίες, όπου δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, η Ούρσουλα Βλάχου, που γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια μέσα από το ρόλο της στη σειρά «Η ώρα η καλή» ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Αν θυμόσαστε η οικογενειακή κωμική σειρά του 2005, είχε αγαπηθεί πολύ. Μάλιστα, οι περιπέτειες του Στέφανου (Πάνος Μιχαλόπουλος), του ζωντοχήρου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, της μητέρας του και των δύο έφηβων παιδιών του προβλήθηκαν πολλές φορές και σε επανάληψη, αφού πάντα τραβούσε το ενδιαφέρον του κοινού. Παράλληλα, διαβάστε εδώ το «καρφί» του Πάνου Μιχαλόπουλου για τη Ρούλα Κορομηλά.

Η Ούρσουλα, τότε, υποδυόταν την κόρη του Στέφανου, την Χριστίνα, ενώ αργότερα είχε συμμετάσχει και στη σειρά «Κλεμμένα όνειρα».

Η ανακοίνωση του αρραβώνα της

Πριν μερικές μέρες η Ούρσουλα Βλάχου ανακοίνωσε τον αρραβώνα της, με τον Βίκτωρα Αποστόλου. Εκείνος της έκανε μια εντυπωσιακή πρόταση γάμου και εκείνη είπε το πολυπόθητο "ναι" δείχνοντας το δαχτυλίδι της.

"Αν και δεν φαίνεται, σε αυτή τη φωτογραφία είμαστε δύο" έγραψε πριν μερικές ώρες κάτω από τις φωτογραφίες που δείχνουν τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Όπως μπορείτε να δείτε, ποζάρει με μαγιό και για ακόμη μια φορά, εντυπωσιάζει.

Έγκυος η Ούρσουλα Βλάχου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share