Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκαλυπτικός ο Αλέξης Κούγιας σε Τατιάνα Στεφανίδου: «Κανείς δεν ξέρει τίνος κόρη είσαι» (Video)

Τι αποκάλυψε ο γνωστός ποινικολόγος;

2 Ιουνίου 2022 08:35
Αποκαλυπτικός ο Αλέξης Κούγιας σε Τατιάνα Στεφανίδου: «Κανείς δεν ξέρει τίνος κόρη είσαι» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου είχε βρεθεί πριν μερικά χρόνια ο Αλέξης Κούγιας. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με την παρουσιάστρια, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, καθώς τη γνωρίζει από μικρή.

Δείτε επίσης: Ήταν στην κορυφή και «γκρεμίστηκε» η ζωή τους σε μια στιγμή: Αυτοί είναι οι κουμπάροι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Συγκεκριμένα, μίλησε για τον πατέρα της Τατιάνας, ο οποίος ήταν μπασκετμπολίστας, αλλά και τη γνωριμία τους που κρατάει δεκαετίες. «Σε γνωρίζω από πολύ μικρή, κανείς δε ξέρει τίνος κόρη είσαι εσύ, του μεγαλύτερου Έλληνα μπασκετμπολίστα, αυτό δεν το γνωρίζει το κοινό! Τα φτωχά παιδιά εκείνες τις εποχές μεγαλώνανε μέσα στα γήπεδα, δεν πηγαίναμε στις πλατείες. Μέχρι τα δεκατέσσερά μου εμείς μέναμε στην Πετρούπολη, μετά, τα δεκαπέντε, λόγω του ότι πήγαινα σχολείο εκεί, κατεβήκαμε στην Κυψέλη και μέναμε απέναντι. Εκεί γνώρισα τον μπαμπά σου και τον θείο σου τον Φαίδωνα. Και εσένα σε θυμάμαι πολύ μικρή, μωρό!», ανέφερε.

Η παρουσιάστρια τον κοιτούσε με προσοχή, ενώ είχε ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο της. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο παρελθόν, ο πατέρας της βρέθηκε ανάμεσα στο κοινό της εκπομπής της.

Δείτε τι ειπώθηκε:

Πρωτάρα η Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε την σε νεαρή ηλικία να εκφωνεί τα θέματα στην ΕΡΤ πριν 29 χρόνια! (Video)

Η Τατιάνα Στεφανίδου σε νεαρή ηλικία εκφωνεί τα θέματα του απογευματινού δελτίου ειδήσεων της ΕΤ1, πριν από 29 χρόνια.

Χαρακτηριστικό είναι ο αυστηρός τόνος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που διακατέχει τη σημερινή γνωστή παρουσιάστρια ενώ κατά την εκφώνηση πραγματοποιεί και δύο μικρά… σαρδάμ, στα πρώτα της βήματα στο χώρο των ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share