Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από την Κάτια Ζυγούλη: Αποκάλυψε ποιο τραγούδι του Σάκη Ρουβά είναι το αγαπημένο της (Video)

«Δεν ήμουν ποτέ Ρουβίτσα»

2 Ιουνίου 2022 08:01
«Βόμβα» από την Κάτια Ζυγούλη: Αποκάλυψε ποιο τραγούδι του Σάκη Ρουβά είναι το αγαπημένο της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλυπτική ήταν η Κάτια Ζυγούλη σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν δύο χρόνια στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» όπου είχε βρεθεί καλεσμένη.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο κρυφός αδερφός του Σάκη Ρουβά που ελάχιστοι γνωρίζουν

Η ίδια μίλησε για την γνωριμία της με τον Σάκη Ρουβά, ότι δεν ήταν “Ρουβίτσα” αλλά εκμυστηρεύτηκε κιόλας και το αγαπημένο της τραγούδι από όσα έχει ερμηνεύσει. Φυσικά, δεν δίστασε να αποκαλύψει και το τραγούδι που της αφιέρωσε ο ίδιος για να την κατακτήσει.

Η Κάτια Ζυγούλη δήλωσε:

«Η γνωριμία έγινε σε ένα event, γινόταν μια μεγάλη βράβευση. Τον ήξερα αλλά δεν ήμουν μεγάλη φαν, απλά τον θεωρούσα νόστιμο αγόρι, τον έβρισκα πολύ όμορφο. Δεν ήμουν Ρουβίτσα, δεν άκουγα καθόλου τα κομμάτια του. Συναντηθήκαμε σε αυτή την εκδήλωση, μετά με πήρε τηλέφωνο. Στην αρχή δεν πίστευα ότι ήταν αυτός, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα οι φίλοι μου. Είναι πολύ ρομαντικός, μου κόβει λουλούδια και μου τα φέρνει κάθε μέρα»

Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι από έναν πάρα πολύ παλιό δίσκο, δεν είναι γνωστό, λέγεται «Ότι κράτησα», μπορεί να μην το έχετε ακούσει και ποτέ, είναι μωρό ακόμα η φωνούλα του είναι πολύ παιδική. Μου έχει αφιερώσει τραγούδι όταν προσπαθούσε να με ψήσει το «Κάποτε θα μαστε μαζί να το θυμάσαι»

Καταραμένη φτώχεια: Αυτό είναι το υπερπολυτελές σκάφος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη - Το ζηλεύουν και Μενεγάκη-Παντζόπουλος

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τα παιδιά τους, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους σε ένα σκάφος, που θα ζήλευε ο οποιοσδήποτε.

Η Αριάδνη Ρουβά, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος και ο Απόλλωνας λατρεύουν τις βόλτες με το σκάφος και όποτε το ζητούν, ο τραγουδιστής δεν μπορεί να τους χαλάσει το χατίρι.

Όπως έχουμε δει... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share