Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξανά στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη η Ζέτα Μακρυπούλια - Επανασύνδεση για το ζευγάρι;

Τι συμβαίνει με το πρώην ζευγάρι;

1 Ιουνίου 2022 15:31
Ξανά στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη η Ζέτα Μακρυπούλια - Επανασύνδεση για το ζευγάρι;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξανά στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη φαίνεται, ότι βρέθηκε πρόσφατα η Ζέτα Μακρυπούλια, με τις φήμες να «φουντώνουν» λίγο καιρό, μετά τον χωρισμό του ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, μια μικρή ανατροπή υπήρξε για το ζευγάρι, με την Espresso να δημοσιεύει την ανακοίνωση για το δυσάρεστο γεγονός, αποκαλύπτοντας και μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια, τη στιγμή που ο ΑΝΤ1 δημοσίευσε μια έκτακτη ανακοίνωση για την παρουσιάστρια.

Οι σχέσεις Μακρυπούλια και Χατζηγιάννη μετά τον χωρισμό

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», ήταν τα λόγια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια στην Espresso.

Tα λόγια αυτά αντικατοπτρίζουν και τη σχέση αγάπης και σεβασμού που έχει χτιστεί ανάμεσά τους και θα συνεχιστεί ακόμη και μετά τον χωρισμό τους. Οι δυο τους άλλωστε ποτέ δεν έκρυψαν πόσο έχει σταθεί ο ένας στον άλλον όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, η Ζέτα Μακρυπούλια, που δέχθηκε νέο «άκυρο» μετά το φινάλε αυτό, έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού, ενώ ο Χατζηγιάννης να σκοπεύει να φύγει από το σπίτι που έμεναν μαζί και να πάει στην Γλυφάδα.

Πάντως, εντύπωση προκαλεί πως ακόμα και μετά τον χωρισμό συνέχιζε να πηγαίνει στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Άνω Γλυφάδα για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους, δείχνοντας πόσο καλή σχέση διατηρούν.

Η Ζέτα Μακρυπούλια απόλαυσε τις διακοπές της με τον καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά κι έχει γυρίσει στο πλατό για το «Ρουκ Ζουκ», ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνεχίζει να δίνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share