Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Έγινε η αποκάλυψη

1 Ιουνίου 2022 13:28
Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ζευγάρι πετάει κυριολεκτικά στα σύννεφα, καθώς ήδη έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού! Ο λόγος για τη Λάουρα Νάργες και το Χρήστο Σαντικάι που πριν λίγο καιρό έκαναν γνωστό το γεγονός μέσω μιας πολύ τρυφερής ανάρτησης που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κρατώντας ωστόσο κρυφό το φύλο του μωρού τους.

Αυτό είναι το φύλο του μωρού της Νάργες και του Σαντικάι

Την αποκάλυψη την περιμέναμε πως και πως και ήρθε την Τρίτη 1/6, μέσα από την εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον Αλέξη Μίχα ο οποίος αποκάλυψε πως το ευτυχισμένο ζευγάρι, η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, θα καλωσορίσουν σε λίγο καιρό στη ζωή τους ένα αγοράκι!

 Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Λαμπερός γάμος στην ελληνική showbiz: Παντρεύεται με φουσκωμένη κοιλίτσα η Λάουρα Νάργες!

Εδώ και πάρα πολύ καιρό σας έχουμε αποκαλύψει πως η Λάουρα Νάργες διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό του μέλλοντα σύζυγού της, Χρήστου Σαντικάι, και είναι πλέον ανενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Το πρωί της Τετάρτης 4/5, έγινε γνωστή ακόμα μια ευχάριστη είδηση για το ζευγάρι. Μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη αναφέρθηκε πως... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share