Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δέχεται προτάσεις για τηλεοπτική εκπομπή - Ποιοι την έχουν προσεγγίσει (Video)

«Η μία είναι για να συμμετάσχει σε βραδινό πρόγραμμα και η άλλη...»

1 Ιουνίου 2022 11:43
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δέχεται προτάσεις για τηλεοπτική εκπομπή - Ποιοι την έχουν προσεγγίσει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχεται προτάσεις για τηλεοπτική εκπομπή όπως αναφέρθηκε στο «Πρωινό». Παράλληλα, δείτε εδώ τη νέα ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου με ανοιξιάτικο "αέρα" και χωρίς μάσκα.

Η Κέλλυ Χεινωπόρου είπε το πρωί της Τετάρτης: «Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει πολλές τηλεοπτικές προτάσεις σε διάφορους ρόλους που θα ήθελαν να την δουν οι τηλεοπτικοί παραγωγοί που την έχουν προσεγγίσει.

Και για κριτική επιτροπή και να αποτελέσει μέρος μιας παρέας, μια ψυχαγωγική εκπομπή…

Εκείνη το σκέφτεται θετικά όλο αυτό, αλλά η ίδια θα ήθελε να κάνει μια εκπομπή στην οποία να αφηγείται ιστορίες, να συναντά ανθρώπους και μέσα από αυτούς να περνά μηνύματα».

Ο Γιώργος Λιάγκας, στη συνέχεια, μίλησε πιο συγκεκριμένα: «Από την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, της έχουν γίνει τουλάχιστον δύο προτάσεις. Η μία είναι για να συμμετάσχει σε βραδινό πρόγραμμα και η άλλη είναι για να συμμετάσχει σε καθημερινή εκπομπή, έχοντας τη δική της ρουμπρίκα».

Ποζάρει χαμογελαστή στον καθρέφτη: Νέα φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου από το κέντρο αποκατάστασης

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δύο χρόνια μετά τη φριχτή επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι, εξακολουθεί να δίνει καθημερινά τη μάχη της με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Με δύναμη ψυχής η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγο καιρό στον Σταύρο Θεοδωράκη έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπό της χωρίς την προστατευτική μάσκα, που φορούσε για να επουλώνονται οι πληγές και παράλληλα να προστατεύεται από τυχόν μολύνσεις.

Η 35χρονη η οποία είναι ενεργή στα social media το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης στη Γαλλία, και συγκεκριμένα σε εξειδικευμένο κέντρο για εγκαύματα.

Η Ιωάννα ολοκλήρωσε τον κύκλο θεραπειών της και επέστρεψε στην Ελλάδα, ενώ ανήρτησε φωτογραφίες και μέσα από το αεροπλάνο. Τη βλέπουμε να ποζάρει με χαμόγελο στον καθρέφτη, δίπλα στις βαλίτσες της, γράφοντας χαρακτηριστικά «see you soon».

Δείτε τη φωτογραφία:

Ιωάννα Παλιοσπύρου κέντρο αποκατάστασης

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share