Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

H ανάρτηση «βόμβα»: Πώς ήταν η Κέλλυ Κελεκίδου στα 17 της

Δίπλα σε πολύ γνωστή τραγουδίστρια

1 Ιουνίου 2022 11:48
H ανάρτηση «βόμβα»: Πώς ήταν η Κέλλυ Κελεκίδου στα 17 της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κέλλυ Κελεκίδου θυμήθηκε τη συνεργασία που είχε με τη σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια Ρίτα Σακελλαρίου. Με αφορμή την παρουσία της σε μουσική τηλεοπτική εκπομπή, η ερμηνεύτρια αναπόλησε την συνεργασία της με την μεγάλη κυρία του τραγουδιού στα πρώτα της βήματα και ήταν πολύ συγκινημένη που έλεγε δικά της κομμάτια.

Θυμηθείτε με ποιους ήταν κουμπάροι η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης και ήρθαν στα «μαχαίρια».

Πριν την προβολή της εκπομπής η Κέλλυ Κελεκίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει στο πλευρό της Ρίτας Σακελλαρίου.

Μάλιστα, όπως τόνισε η ίδια συνεργάστηκαν όταν ήταν 17 ετών. «Μόλις είχα κλείσει τα 17 μου…Είχα την χαρά και την τιμή να δουλέψω στα πρώτα μου βήματα με την πιο αυθεντική ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού, την Ρίτα Σακελλαρίου! Θυμάμαι να μου λες …να είσαι πάντα αληθινή…να προσπαθείς ξανά και ξανά …να πέφτεις να σηκώνεσαι ,να μη χαμπαριάζεις και πολλά ..πάντα με σεβασμό στο κόσμο που σε σέβεται και σ αγαπάει …να μη ξεχνάς … για μένα άξιος κριτής είναι μονάχα ο Θεός ….θα σε θυμάμαι πάντα …ΡΙΤΑ μου!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κέλλυ Κελεκίδου.

Δείτε την ανάρτηση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share