Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα έβαλε με όλους ο Σάκης Τανιμανίδης: «Εγώ ποτέ δεν...» (Video)

Η απάντηση στους «επαναστάτες» του πληκτρολογίου

31 Μαΐου 2022 19:00
Τα έβαλε με όλους ο Σάκης Τανιμανίδης: «Εγώ ποτέ δεν...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από επαγγελματικό της ταξίδι και υπήρξαν αρνητικά σχόλια για το ντεκολτέ της. Η influencer απάντησε αρχικά στα αρνητικά σχόλια αναρωτώμενη «Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου;» ενώ στην συνέχεια και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης την στήριξε δημόσια.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Τανιμανίδη για τον Πόντο και ρωτήθηκαν από τους δημοσιογράφους για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα στα social media για το ντεκολτέ της και για το γεγονός ότι πηγαίνει ταξίδια αφότου έγινε μητέρα.

«Δεν συνηθίζω να απαντάω σε σχόλια απλώς όταν διαβάζω σχόλια που εκφράζουν μια παθογένεια της νοοτροπίας κάποιων ανθρώπων – ευτυχώς είναι η εξαίρεση και είναι οι λιγότεροι – θεώρησα επειδή έχω φωνή στα social media ότι θα ήταν καλό να δώσω ένα μήνυμα, μια απάντηση. Όλοι έχουν άποψη για το τι κάνουμε και είναι απελευθερωτικό να πούμε ό,τι θα κάνουμε ό,τι θέλουμε και εμείς ξέρουμε τι είναι σωστό για εμάς και τι όχι» είπε η Χριστίνα Μπόμπα.

«Εγώ ποτέ δεν απαντάω σε κανένα σχόλιο και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε αρκετά. Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου, αυτοί που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο πίσω από τα social media είναι ένα φαινόμενο των τελευταίων ετών. Το θέμα είναι ότι ενώ δεν πρέπει να ασχολείσαι με αυτούς, κάποιες φορές σε κάποια θέματα, όπως αυτό που αφορά τον ρόλο της μητέρας καλό είναι να υπάρχει μια Χριστίνα ή κάποιος άλλος να βγει και να πει τη γνώμη της. Είμαι περήφανος για εκείνη» σχολίασε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share