Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αμηχανία στο πλατό: Ξέσπασε σε κλάματα η Κάρμεν Ρουγγέρη - Τι συνέβη; (Video)

Δεν άντεξε η γνωστή ηθοποιός...

31 Μαΐου 2022 18:52
Αμηχανία στο πλατό: Ξέσπασε σε κλάματα η Κάρμεν Ρουγγέρη - Τι συνέβη; (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» ήταν σήμερα η Κάρμεν Ρουγγέρη. Η γνωστή ηθοποιός δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα στον αέρα της ΕΡΤ.

Δείτε επίσης: Κάρμεν Ρουγγέρη: «Είναι δυνατόν ο βιασμός ενός παιδιού να παραγράφεται σε 15 χρόνια;»

Τι συνέβη;

«Μετά το θάνατο του πατέρα μου βρεθήκαμε στο δρόμο κι έπρεπε να βρω δουλειά. Όταν τελείωσα το σχολείο, ένας συγγενής μου έδωσε ένα χαρτί για να πάω κάπου να βρω δουλειά. Έσκισα το γράμμα κι άνοιξα μια εφημερίδα για να βρω δουλειά. Πήγα σε ένα ζαχαροπλαστείο και με βάλανε να σφουγγαρίσω. Ήρθε ένας Άγγλος να ψωνίσει κι εγώ ανέλαβα να τον εξυπηρετήσω. Μετά με βάλανε στο ταμείο» είπε αρχικά η Κάρμεν Ρουγγέρη.

«Βρήκα μια διαφημιστική εταιρεία και πήγα εκεί, έπαιρνα 1000 δραχμές και δούλευα από το πρωί ως το βράδυ. Και αρχίζω να ψάχνω μήπως βρω κάτι καλύτερο. Άδειασε μια θέση σε άλλη διαφημιστική εταιρεία που έδινε 1.500 δραχμές μόνο για το πρωί» συμπλήρωσε εμφανώς συγκινημένη.

«Ο Κύπριος διευθυντής λεγόταν Νεόφυτος Σοφρωνίου και με πήρε αμέσως σε αυτή τη δουλειά. Συγκινούμαι, με βοήθησε πάρα πολύ» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο

Αποκάλυψη σοκ για το "Δέκα λεπτά κήρυγμα" από την Κάρμεν Ρουγγέρη!

Η σειρά του Mega "Δέκα λεπτά κήρυγμα" είχε αγαπηθεί όσο καμία άλλη από το τηλεοπτικό κοινό! Βέβαια η Κάρμεν Ρουγγέρη πολλά χρόνια μετά έκανε μια αποκάλυψη σοκ για την σειρά και το τι συνέβαινε τότε! Θα πάθετε πλάκα: Πώς είναι σήμερα η Μαριλένα από την σειρά «Δέκα λεπτά κήρυγμα»

Αποκάλυψε ένα περιστατικό από τη σειρά “Δέκα λεπτά κήρυγμα” που ελάχιστοι γνωρίζουν!

Πώς νιώθετε που ο κόσμος σας μιλάει ακόμα γι’ αυτά τα σίριαλ;

Δέκα λεπτά κήρυγμα Κάρμεν Ρουγγέρη αποκάλυψη

Πάρα πολύ. Παίρνω τρομερή αγάπη από τον κόσμο και δίνω. Οι μεγάλοι με ταυτίζουν με την ηλικία τους, με τη γιαγιά, οι μικροί θα ήθελαν να έχουν μια τέτοια γιαγιά, έτσι μου λένε. Οι νεαροί, επειδή έχουν μεγαλώσει με το “Δέκα λεπτά κήρυγμα”, έχει τύχει να με βουτάνε στο δρόμο και να με σηκώνουν ψηλά, ιδίως οι νέοι 23-24 χρονών. Φωτίζεται το πρόσωπό τους όταν με βλέπουν.

Θυμάστε κάποιο περιστατικό από εκείνες τις κωμωδίες;

Θυμάμαι στο “Δέκα λεπτά κήρυγμα” ένα επεισόδιο για το κάπνισμα, το άγχος και το παιδί. Εγώ είχα δηλώσει ότι είμαι αντικαπνίστρια. Μου στέλνουν λοιπόν το σενάριο ότι πρέπει να καπνίσει ακόμη και η Κικίτσα, η ηρωίδα που ενσάρκωνα. Πήγα στο γύρισμα και τους είπα «εγώ να περάσω στα παιδιά ότι περνάει το άγχος με το τσιγάρο, αποκλείεται». Τους είπα ότι φεύγω αυτή τη στιγμή από το σίριαλ. Και μετά με φώναξαν και μου είπαν ότι θα αλλάξουν το σενάριο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share