Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σαμουέλ Ετό: Δεν έχει πληρώσει διατροφή 40.000 ευρώ

Οι δηλώσεις του σοκάρουν

31 Μαΐου 2022 16:48
Σαμουέλ Ετό: Δεν έχει πληρώσει διατροφή 40.000 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε νέο δικαστικό αγώνα, μητέρα και κόρη, προκειμένου να απαιτήσουν από τον παλιό άσο της Μπαρτσελόνα Σαμουέλ Ετό, τα 1.400 ευρώ το μήνα που ο δικαστής έκρινε ότι έπρεπε να τους καταβάλει ως επίδομα τέκνου.

Σάλο έχουν προκαλέσει τόσο στην Ισπανία, όσο και διεθνώς οι δηλώσεις μίσους του Σαμουέλ Ετό απέναντι στη μητέρα ενός εκ των παιδιών του -που δεν έχει αναγνωρίσει- καθώς του ζητούν τα χρήματα που δικαιούνται ως διατροφή.

Ο επιθετικός που μεγαλούργησε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, της Ίντερ και της Τσέλσι και νυν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν αποδείχθηκε πως είναι ο πατέρας της 22χρονης Ισπανίδας Ερίκα Ντο Ροζάριο Νιέβες, μετά τη νομική υπόθεση που άνοιξε εναντίον του το 2018 από τη μητέρα της, Αντιλέουσα.

Η απόφαση αυτή ήταν μόνο η αρχή ενός μαραθώνιου δικαστικού αγώνα με τον οποίο απαίτησαν από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή τα 1.400 ευρώ το μήνα που ο δικαστής έκρινε ότι έπρεπε να της καταβάλει ως επίδομα τέκνων. Ενα ποσό βέβαια το οποίο δεν έχει καταβάλει ποτέ του ο Ετό με την εκκρεμότητα να φτάνει πλέον τις 40.000 ευρώ.

Σαμουέλ Ετό: Δεν έχει πληρώσει διατροφή 40.000 ευρώ

H αντίδραση του Ετό στις απαιτήσεις της Ντο Ροζάριο

Ο θυμός της μητέρας είναι τέτοιος που δεν διστάζει να μοιραστεί τις πιο σκληρές λεπτομέρειες της ανύπαρκτης σχέσης μεταξύ του πρώην ποδοσφαιριστή και της κόρης του.

Η άγνοια του αθλητή για όλα όσα είχαν να κάνουν με την Έρικα φτάνει μέχρι το σημείο να μην γνωρίζει για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το κορίτσι όταν ήταν τρεισήμισι ετών, όταν κατέληξε να της αφαιρεθεί ένα νεφρό.

«Οι γιατροί έπρεπε να γνωρίζουν το ιατρικό ιστορικό των γονέων, για να μάθουν αν υπήρχε ιστορικό», δήλωσε η Ντο Ροζάριο. «Ήταν τρεισήμισι ετών. Επικοινώνησα με έναν κοινό φίλο και μου είπε ότι θα ήταν καλύτερο να μην επιμείνω», λέει στην El Mundo.

«Κοίτα, του το έχω πει ήδη και την τελευταία φορά είπε ''δεν με νοιάζει αν πεθάνει η μητέρα και το παιδί, άσε με ήσυχο''. Ήμουν απολύτως συντετριμμένη», δήλωσε η γυναίκα περιγράφοντας την συζύτηση που είχε με στενό φίλο του Σαμουέλ Ετό.

«Δεν της έχει δώσει ούτε γλειφιτζούρι»

«Δεν έχει δώσει ποτέ τίποτα. Στο κορίτσι δεν έχει δοθεί γλειφιτζούρι, το παραμικρό από την ημέρα που γεννήθηκε. Τίποτα απολύτως, ούτε όταν υπήρξε δικαστική απόφαση. Έχει μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα της και λυπάται πολύ γιατί δεν της έχει δώσει καν την ευκαιρία να τον γνωρίσει», τόνισε η μητέρα της Έρικα Ετό ντο Ροσάριο, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο Ετό δεν βοήθησε όταν η μικρή Έρικα έκανε μια σοβαρή επέμβαση σε ηλικία 3,5 ετών και αφαίρεσε το ένα της νεφρό.

Σαμουέλ Ετό: Δεν έχει πληρώσει διατροφή 40.000 ευρώ

Ο Σαμουέλ Ετό έχει απασχολήσει ξανά

Η περίπτωση της Έρικα Ετό δεν είναι η πρώτη αγωγή πατρότητας που αφορά τον Καμερουνέζο πρώην ποδοσφαιριστή που έχει καταλήξει σε δικαστική επίλυση.

Το 2004, δικαστήριο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα αποφάνθηκε υπέρ της Άννα Μπαράνκα, μιας νεαρής γυναίκας που γνώρισε στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα και με την οποία είχε μια τρίμηνη σχέση που έληξε όταν έμεινε έγκυος.

Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια, ο Ετό αποφεύγει την καταβολή της διατροφής που του επέβαλε ο δικαστής και τόσο η Barranca όσο και η κόρη της Annie τον έχουν οδηγήσει στο δικαστήριο τουλάχιστον άλλες δύο φορές (2019 και 2020) με την ελπίδα ότι ο Καμερουνέζος αθλητής θα τους καταβάλει τις καθυστερούμενες οφειλές (ύψους 10.000 ευρώ μηνιαίως) που έχει δημιουργήσει σε οφειλόμενες πληρωμές διατροφής.

Επιπλέον, το 2018, η μητέρα ενός άλλου παιδιού του, η Μαρία Άντζελες Πινέδα, απαίτησε την καταβολή 16.400 ευρώ διατροφής που χρωστούσε ο παίκτης.

Αρχικά, ο Eto'o έπρεπε να της καταβάλλει 3.000 ευρώ το μήνα, αλλά το ποσό μειώθηκε στα 900 ευρώ, αφού ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε να πληρώνει τα δίδακτρα του παιδιού. Ωστόσο, δεν έχει καταβάλλει ούτε αυτό το ποσό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share