Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Σούσουρο με την Ιωάννα Σαρρή: Οι πρώτες της δηλώσεις για τη σχέση με τον Γιώργο Σαμπάνη (Video)

Τι ανέφερε για το τροχαίο;

31 Μαΐου 2022 16:20
Σούσουρο με την Ιωάννα Σαρρή: Οι πρώτες της δηλώσεις για τη σχέση με τον Γιώργο Σαμπάνη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο νέος έρωτας της ελληνικής σόουμπιζ «ακούει» στο ζευγάρι Γιώργος Σαμπάνης και Ιωάννα Σαρρή!

Οι δυο τους, πριν από μερικές ημέρες είχαν ένα ατύχημα, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν χτύπησε, ενώ το γνωστό μοντέλο ταξίδεψε αμέσως μετά για το Μιλάνο, για επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Κατά την επιστροφή της, η κάμερα του «Πρωινού» την πέτυχε στο αεροδρόμιο και εκείνη παραδέχτηκε ότι είναι μαζί με τον τραγουδιστή και μάλιστα, όπως είπε, οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και πολύ καλά.

«Με είδατε! Ευχαριστώ πολύ! Είμαστε καλά μετά το ατύχημα. Περάσαμε τέλεια στο Μιλάνο. Είμαστε πολύ αγαπημένοι, σας ευχαριστώ πολύ», ανέφερε συγκεκριμένα.

Το μοντέλο είχε και τα γενέθλιά του, τα οποία μάλιστα γιόρτασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής, με τον ίδιο να τις αφιερώνει τραγούδια και να την ραίνει με λουλούδια.

Δείτε όσα ανέφερε:

Σοκαριστικές φωτογραφίες: Σοβαρό τροχαίο για τον Γιώργο Σαμπάνη και τη σύντροφό του!

Ανατριχιαστικές φωτογραφίες έρχονται στη δημοσιότητα από τροχαίο, όπου ενεπλάκη μαζί με τη σύντροφό του ο Γιώργος Σαμπάνης στην περιοχή του Αλίμου.

Συγκεκριμένα, συγκεκριμένα γύρω στις 6 το πρωί η πολυτελής μαύρη Mercedes που οδηγούσε στην οδό Αεροπορίας προσέκρουσε με ταχύτητα σε ένα γκρι Toyota Yaris που επέβαιναν δύο νεαρές κοπέλες και έβγαινε από το γνωστό 24ωρο Mac Donalds που βρίσκεται σε εκείνο το σημείο.

Λίγα λεπτά μετά το ατύχημα... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share