Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Παντρεμένοι με κόρη στα 19: Αυτός είναι ο σύζυγος της πρώτης γυναίκας του Νίκου Ευαγγελάτου

Ο αληθινός άνδρας της ζωής της που γνώρισε μετά το διαζύγιο

31 Μαΐου 2022 15:49
Παντρεμένοι με κόρη στα 19: Αυτός είναι ο σύζυγος της πρώτης γυναίκας του Νίκου Ευαγγελάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι σήμερα ευτυχισμένος στο πλευρό της Τατιάνας Στεφανίδου, αλλά κάποτε υπήρξε παντρεμένος με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, με την οποία τους ενώνει ο γιος τους, Λάμπης, αν και η τελευταία, μετά τον χωρισμό το 1999, ασφαλώς προχώρησε στη ζωή της.

Η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και μάλιστα, μια από τις πρώτες που ασχολήθηκαν με την αθλητική επικαιρότητα. Η όμορφη επαγγελματίας σήμερα εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, υπηρετώντας τη μεγάλη της αγάπη, όπως κάνει από την αρχή της σταδιοδρομίας της.

Το διαζύγιο με τον Ευαγγελάτο και ο άνδρας της ζωής της

Η ίδια είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας και ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με το στίβο ως αθλήτρια. Στην συνέχεια η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου αποφάσισε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία, όταν οι καθηγητές της στην σχολή της, τής επεσήμαναν την ευχέρειά της στην εκφώνηση, κατά την διάρκεια των σπουδών της

Μετά το διαζύγιο με τον Ευαγγελάτο, υπήρξε τυχερή στη ζωή της, καθώς παντρεύτηκε τον Χρήστο Κουμάντο, με τον οποίο το 2003 απέκτησε μια κόρη, τη Φωτεινή, βιώνοντας την απόλυτη ευτυχία με τη σημερινή της οικογένεια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share