Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καμία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτή είναι η κουκλάρα πρώην σύζυγος του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου - Έχουν μαζί παιδί και «σφάχτηκαν» για την επιμέλεια

Είναι τώρα ευτυχισμένη στο πλευρό Κύπριου μεγιστάνα

31 Μαΐου 2022 08:02
Καμία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτή είναι η κουκλάρα πρώην σύζυγος του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου - Έχουν μαζί παιδί και «σφάχτηκαν» για την επιμέλεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έχει απασχολήσει πολλές φορές τη showbiz με τους «θυελλώδεις» έρωτές του, με τον ίδιο να βρίσκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχοντας από πριν όμως ήδη ένα γάμο κι ένα παιδί.

Ο γάμος είχε γίνει με την Αλεξάνδρα Λοΐζου, η οποία επίσης έχει βρεθεί πολλάκις στο επίκεντρο της προσοχής. Η ίδια, μετά τον χωρισμό της από Τούρκο ποδοσφαιριστή, ενώ όλοι αναρωτιόντουσαν για το επόμενο βήμα της, ανέβασε στα social media μια σειρά φωτογραφιών δηλώνοντας τον έρωτά της με τον επιχειρηματία γνωστών νυχτερινών κέντρων Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και ο διπλός γάμος, παρά τις φημολογούμενες αντιρρήσεις του στενού περιβάλλοντος του επιχειρηματία, δεν άργησε να έρθει -σε εκκλησία στα νότια προάστια πρώτα κι έπειτα στην Ταϊλάνδη, όπου το ζευγάρι επανέλαβε τους όρκους αιώνιας πίστης με φόντο εξωτική παραλία.

Ο πρώτος πραγματοποιήθηκε στη Βουλιαγμένη με όλη τη δέουσα μεγαλοπρέπεια. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με αυτοκίνητο αντίκα, παράνυφος ήταν η γνωστή σεξοβόμβα Δήμητρα Αλεξανδράκη που έπιασε και την ανθοδέσμη, ενώ το γλέντι που ακολούθησε έγινε σε δημοφιλές στέκι στη Βούλα, ιδιοκτησίας του γαμπρού. Μια φιλία οκτώ μηνών είχε εξελιχθεί σε θυελλώδη σχέση που έκανε το «ατίθασο» κορίτσι να βρει επιτέλους τον πρίγκιπα.

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και Αλεξάνδρα Λοΐζου

Η ζωή της ήταν για μια ακόμη φορά παραμυθένια. Το ζευγάρι έκανε διακοπές στη Μύκονο και δεν άργησαν να γίνουν γονείς, ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους. Όμως, οι φήμες για σύννεφα στη σχέση δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους και παρά τις διαψεύσεις εκ μέρους τους και κάποιες κοινές εμφανίσεις, τελικά ήρθε το διαζύγιο, με τον Σταθοκωστόπουλο να δείχνει να περνά στο επόμενο στάδιο με τη Σπυροπούλου.

Η λύση στα δικαστήρια και ο Κύπριος μεγιστάνας που μπήκε στη ζωή της

Τελικά, στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας οδηγήθηκε χθες η αντιδικία που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο (ανιψιό του Βλάσση Σταθοκωστόπουλου) και στην πρώην σύζυγό του και μοντέλο Αλεξάνδρα Λοΐζου, με μήλον της Έριδος τη διατροφή του γιου που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Μετά τον χωρισμό η εντυπωσιακή πρώην υποψήφια Playmate βρήκε σύντομα απάγκιο στην αγκαλιά του Κύπριου μεγιστάνα Ανδρέα Παναγιώτου, η περιουσία το οποίου υπολογίζεται πως ξεπερνά τις 500.000.000 στερλίνες! Ο νέος της έρωτας την οδήγησε στην απόφαση να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να εγκατασταθεί με τον γιο της στη Βρετανία, όπου ζει και δραστηριοποιείται ο Κύπριος εκατομμυριούχος.

Αλεξάνδρα Λοΐζου και Ανδρέας Παναγιώτου

Μάλιστα, έναν χρόνο μετά το διαζύγιό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο η Αλεξάνδρα Λοΐζου παντρεύτηκε τον «βασιλιά του real estate», όπως αποκαλείται συχνά στη Βρετανία ο Ανδρέας Παναγιώτου, ενώ πλέον το ζευγάρι περιμένει και το πρώτο του παιδί.

Ωστόσο, πριν από περίπου ενάμιση μήνα το μοντέλο προχώρησε στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του πρώην συζύγου του, διεκδικώντας την καταβολή μεγαλύτερης διατροφής για τον 4χρονο σήμερα γιο της. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, το ποσό που είχε συμφωνηθεί κατά την έκδοση του διαζυγίου τους να καταβάλλει ο επιχειρηματίας ως μηνιαία διατροφή στο μοντέλο φέρεται ότι αγγίζει τα 2.000 ευρώ, γεγονός που εγείρει εύλογα ερωτήματα για τις νέες διεκδικήσεις της Αλεξάνδρας Λοΐζου, με δεδομένο, μάλιστα, πως είναι πλέον παντρεμένη με έναν από τους πλουσιότερους άνδρες της Βρετανίας!

Μάλιστα, πρόσωπα που γνωρίζουν τη νέα της καθημερινότητα στην πολυτελή έπαυλη του νυν συζύγου της (ο οποίος, εκτός από ιδιωτικό τζετ, Φεράρι, Λαμποργκίνι και αλλά πολυτελή αυτοκίνητα, είναι πλέον και ο ιδιοκτήτης της θαλαμηγού του Ρομπέρτο Καβάλι, την οποία αγόρασε αντί άγνωστου τιμήματος) διερωτώνται πώς είναι δυνατόν να μπαίνει σε δικαστική διαμάχη προκειμένου να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα από τον πρώην σύζυγό της…

Πάντως, στο δικαστήριο διεξήχθη ένα μικρό… θρίλερ, καθώς η πλευρά της Λοΐζου, χωρίς να έχει ενημερώσει τον αντίδικο, ο οποίος ήταν παρών στη δικαστική αίθουσα, ζήτησε αιφνιδιαστικά ματαίωση της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων, χωρίς ωστόσο να αποσύρει το δικόγραφο όταν της ζητήθηκε από τους συνηγόρους του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου!

Στη συνεχεία, κατόπιν συνεννόησης με την εντολέα της, η πληρεξούσια δικηγόρος του μοντέλου ζήτησε αναβολή, με το αίτημα να γίνεται δεκτό από έδρας και την υπόθεση να προσδιορίζεται ξανά προς εκδίκαση τον ερχόμενο Νοέμβριο. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι δύο πλευρές φέρονται ότι καταβάλλουν προσπάθειες για να λύσουν τις διάφορες τους εκτός δικαστικών αιθουσών, καταλήγοντας σε έναν αμοιβαίο συμβιβασμό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share