Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το ομορφότερο φόρεμα του καλοκαιριού και τρέλανε το διαδίκτυο - Μάθαμε πόσο κοστίζει

Είναι υπέροχο!

30 Μαΐου 2022 20:33
Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το ομορφότερο φόρεμα του καλοκαιριού και τρέλανε το διαδίκτυο - Μάθαμε πόσο κοστίζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μία επιτυχημένη επιχειρηματίας. Συγκεκριμένα, έχει το δικό της brand κοσμημάτων με τον όνομα "Allover" και σε συνεργασία με την Μαίρη Συνατσάκη, το brand ρούχων "Project Soma".

Με την ευκαιρία δείτε εδώ πόσο κοστίζει ένα βράδυ στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο που έμεινε η Οικονομάκου στις Σπέτσες.

Στο τελευταίο της post στον instagram η Αθηνά Οικονομάκου, φόρεσε ένα από τα φορέματα της συλλογή "Project Soma" και είναι ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι.

Το Project SOMA Melon cup dress κατασκευάζεται από αέρινη μουσελίνα, είναι ένα μίντι, strapless φόρεμα με δέσιμο στο στήθος εμπρός και κοστίζει 210 ευρώ.

"Το λατρεύω αυτό το φόρεμα..φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι sexy & ταυτόχρονα ρομαντικό και με το ανάλογο styling μπορείς να το βάλεις να πας για χαλαρό καφέ αλλά ακόμα και σε γάμο????", έγραψε χαρακτηριστικά στο post της στο instagram.

Δείτε εδώ την δημοσίευση

Τυχερή η Αθηνά Οικονομάκου: Αυτή είναι η νύφη της και σύντροφος του αδελφού της, Νικήτα

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν δύο μήνες δημοσίευσε μία φωτογραφία που της έστειλε ο αδερφός της Νικήτας, μέσα από το μαιευτήριο με την αγαπημένη του αλλά και τη νεογέννητη κορούλα τους, που γεννήθηκε στις 24/3.

«Καλώς ήρθες στον κόσμο μας πριγκίπισσά μας! Σε λατρεύουμε!», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτοντας παράλληλα πως το όνομα της ανιψιά της θα αρχίζει από “Α”.

Νικήτας Οικονομάκος σύντροφος

Ο Νικήτας Οικονομάκος είναι γοητευτικός και μοιάζει πολύ με την αδελφή του. Είναι 7 χρόνια μεγαλύτερος, μελαχρινός και έχει πράσινα μάτια.

Πρόσφατα η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου και μίλησε για τα παιδικά χρόνια δίπλα στον αδερφό της: «Ο αδερφός μου είναι 7 χρόνια μεγαλύτερος, είχαμε τρομερά ανταγωνιστική σχέση, παίξαμε πολύ ξύλο με τον αδερφό μου. Ήμουν αγοροκόριτσο. Έπαιζα μαζί του, μπάσκετ, ηλεκτρονικά ήμουν πολύ αγοροκόριτσο.

Όταν γεννήθηκα, ο αδερφός μου είχε πει στη μαμά μου, αν είναι κορίτσι, να μη φέρουν το μωρό στο σπίτι. Ήθελα να του αποδείξω πως είμαι δυνατή παρά το ότι ήμουν μικρότερή του και αντιδρούσα πάρα πολύ έντονα. Τεράστια κόντρα», εξομολογήθηκε η Αθηνά Οικονομάκου.

«Eίναι δύσκολο...»: Το δημόσιο μήνυμα της Αθηνάς Οικονομάκου για τον σύζυγό της!

Η Αθηνά Οικονομάκου προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγο της Φίλιππο Μιχόπουλο λέγοντας πως είναι " είναι δύσκολο για έναν άντρα να έχει μια γυναίκα τόσο γνωστή κλπ» σε ερώτηση πως αντιδρά με την δημοσιότητα.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως διαχειρίστηκε ο σύζυγός της την... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share