Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ράκος η Ελένη Μενεγάκη για τον χαμό του Δάκη - «Ακούω τα τραγούδια του και...»

«Νομίζω πως είναι εδώ»

30 Μαΐου 2022 16:31
Ράκος η Ελένη Μενεγάκη για τον χαμό του Δάκη - «Ακούω τα τραγούδια του και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δικό της “αντίο” στον Δάκη θέλησε να πει η Ελένη Μενεγάκη σήμερα (30/5) μέσα από την εκπομπή της. Ο αγαπημένος τραγουδιστής που είχε αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής 29/5 σε ηλικία 79 ετών βυθίζοντας στη θλίψη το Πανελλήνιο αφού όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν για εκείνον.

Η Ελένη Μενεγάκη που τον είχε φιλοξενήσει αρκετές φορές στην εκπομπή της, μίλησε για εκείνον με πολύ όμορφα λόγια λέγοντας πως νιώθει ότι βρίσκεται εκεί και θα μπει στο πλατό για να τους ξεσηκώσει με τα τραγούδια του.

«Δυστυχώς ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, ένας πολύ γλυκός καλλιτέχνης, ένας καλλιτέχνης που εγώ μέσα από αυτή την εκπομπή τον έχω χαρεί πολύ. Πολύ συχνά υπήρξε καλεσμένος, ειδικά τα πρώτα χρόνια που εγώ ξεκίνησα στο πρωινό πρόγραμμα. Ένας ευγενής άνθρωπος πάνω από όλα. Πέρα από καλλιτέχνης, η ευγένειά του είναι κάτι που όλοι όσοι τον γνωρίσαν θα έχουν να λένε για αυτόν. Ένας ωραίος άνθρωπος ο Δάκης. Έκανε τεράστιες επιτυχίες.

O τρόπος του ήταν πάντα λες και ερχόταν ένας φίλος, αλλά τόσο ωραίος κύριος με τόσο ωραίους τρόπους. Εγώ θα τον θυμάμαι πάντα έτσι. Ένας πολύ ωραίος τύπος. Είδα και πως τον αποχαιρέτησε η Λουκίλα και έψαξα να βρω τι έχουν κάνει μαζί. Κατάλαβα πόσο συνδεδεμένοι ήταν. Ακούω τα τραγούδια του και νομίζω πως είναι εδώ και θα μπει μέσα και θα πει “πάμε να τραγουδήσουμε”» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η Μενεγάκη αποθέωσε Μαρινάκη: «Χάρηκα με την χαρά του... τον είδα να φιλάει εικονίτσα»

Η μεγάλη νίκη της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη που της έδωσε το εισιτήριο για την Premier League της νέας σεζόν, δεν έμεινε ασχολίαστη από την Ελένη Μενεγάκη. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για το «καρφί» της Δωροθέας Μερκούρη στην Ελένη Μενεγάκη μετά τη σχέση της Γαίας με τον Άγγελο Λάτσιο.

Κατά την διάρκεια της σημερινής εκπομπής της, την ώρα που συνομιλούσε με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο του είπε: «Εδώ έχουμε χαρές. Βρε δεν είδες, η ομάδα η ξένη, του προέδρου η ομάδα», ενώ όταν εκείνος ρωτούσε με απορία τι είχε συμβεί ανέλαβε να τους εξηγήσει.

«Που ανέβηκε μία κατηγορία. Μεγάλες επιτυχίες. Εγώ χάρηκα με την χαρά του. Τον είδα να κάνει τον σταυρό του, να φιλάει κάτι… Εικονίτσα θα είναι, κάποιο γούρι θα είναι, δε ξέρω τι είναι, αλλά είναι αυτά που λες… Όλοι έχουμε κάνει για κάποιο λόγο που το χρειαστήκαμε (σ.σ εννοώντας την προσευχή στον Θεό)», είπε.

Στη συνέχεια μάλιστα, όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προσπάθησε να αναδείξει το πόσο μεγάλη επιτυχία είναι αυτή η άνοδος, ο Ελένη Μενεγάκη τον διέκοψε, λέγοντάς του μεταξύ άλλων: «Μην μου τα λες, μου τα είπε όλα ο γιος μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share