Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία: Όταν ο Αλέξης Κούγιας έστειλε στο τμήμα την Τατιάνα Στεφανίδου

Τι είχε συμβεί πριν 19 χρόνια;

30 Μαΐου 2022 15:10
Τα υπόλοιπα είναι ιστορία: Όταν ο Αλέξης Κούγιας έστειλε στο τμήμα την Τατιάνα Στεφανίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όποιος ψάχνει, λένε ότι βρίσκει και εμείς βρήκαμε και μάλιστα «πικάντικα» στοιχεία για μια υπόθεση του παρελθόντος με πρωταγωνιστές την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Αλέξη Κούγια.

Δείτε επίσης: Τυχερός ο Νίκος Ευαγγελάτος: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Τατιάνας Στεφανίδου με μαγιό που προκαλούν... παραλήρημα

Κούγιας Στεφανίδου

Πριν σχεδόν μια 20ετία η Τατιάνα Στεφανίδου παρουσίασε στην εκπομπή της ένα θέμα με τον πρώην σύζυγο της Χριστίνας Παππά, ο οποίος κρατείτο τότε στην Ασφάλεια με την κατηγορία του εκβιασμού και της ληστείας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και έμπιστες πληροφορίες της Τατιάνας και του Στέφανου Χίου, η γνωστή ηθοποιός είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του για εκβιασμό. Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος κατηγόρησε την Στεφανίδου, πως αν και της έστειλαν εξώδικο, αυτή παίζει το θέμα. Η Τατιάνα είχε αρνηθεί πως πήρε κάποιο εξώδικο και ο Κούγιας για να μην πάει χαμένη η αστική μονάδα, κάθισε κι εξιστόρησε την υπόθεση. Πότε παντρεύτηκαν, πότε χώρισαν και τα λοιπά.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας με εντολή της Παππά, κατέθεσε μήνυση κατά της Στεφανίδου και του Χίου για συκοφαντική δυσφήμηση. Την επομένη πήγαν αστυνομικοί στο Alter για να συλλάβουν Στεφανίδου και Χίο κι επειδή αυτά δεν περνάνε στην παρουσιάστρια ποιος την είδε και δε φοβήθηκε. Έγκυος τότε πήρε το αυτοκίνητό της και πήγε στο τμήμα να «παραδοθεί». Μαζί της, όμως, πήρε και δυο τρεις κάμερες και έγινε χαμός.

Ολόιδια η Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτή είναι η πεθερά του Νίκου Ευαγγελάτου

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης, έχοντας... να μοιάσει ασφαλώς, αφού έχει εκπληκτική ομοιότητα με τη μητέρα της, Άννα.

Η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής T-Live, που δεν κρύβει την κομψότητά της και στις αρετουσάριστες φωτογραφίες της, έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον Νίκο Ευαγγελάτο, καθώς έχουν αποκτήσει δύο παιδιά τη Λυδία και τον Νικόλα. Ωστόσο η Τατιάνα Στεφανίδου είναι πολύ δεμένη και με τους δικούς της γονείς και δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια την αγάπη της προς εκείνους.

Από τη γιαγιά μέχρι την εγγονή... όλες ίδιες

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε την παρουσιάστρια, με τη μητέρα της Άννα, αλλά και την κόρη της Λυδία. Η Άννα Στεφανίδου είναι ιδιαίτερα κομψή, ενώ διακρίνουμε από πού έχει μοιάσει η διάσημη δημοσιογράφος.

Τατιάνα Στεφανίδου μητέρα εγγονή

Σε μια άλλη φωτογραφία που έχει τραβήξει η παρουσιάστρια, το ντοκουμέντο από το πατρικό της σπίτι, όπου και βλέπουμε τη μητέρα της νοικοκυρά να μαγειρεύει νοστιμιές.

Τατιάνα Στεφανίδου μητέρα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share