Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Που 'ναι τα χρόνια: Το τρυφερό χάδι της Σοφίας Αλιμπέρτη στον Γιάννη Πάριο το 1992 (Σπάνια φωτό)

Από τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τον γιο τους, Μιχαήλ-Αγγελο

30 Μαΐου 2022 12:32
Που 'ναι τα χρόνια: Το τρυφερό χάδι της Σοφίας Αλιμπέρτη στον Γιάννη Πάριο το 1992 (Σπάνια φωτό)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram ένα σπάνιο κλικ από το προσωπικό του αρχείο.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τους γονείς του, πιθανότατα στην Πάρο.

Δείτε επίσης: Σπάνια μάνα η Σοφία Αλιμπέρτη: «Αυτό που ήθελα να περάσω στα παιδιά μου ήταν...» (Video)

Στο σπάνιο κλικ βλέπουμε τον Γιάννη Πάριο νέο να δέχεται ένα τρυφερό χάδι από την Σοφία Αλιμπέρτη. Ο Μιχαήλ-Άγγελος Βαρθακούρης είναι μωρό και βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας του.

Αλιμπέρτη Πάριος Μιχαήλ-Άγγελος 1992

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος γνωρίστηκαν το 1986 και απέκτησαν δύο γιους, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Νικόλα. Το 1992 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, τον Μιχαήλ, και το 1997 τον δεύτερο, Νικόλα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Πάρο το 1986 και πήρε διαζύγιο το 1998, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Καλλιτεχνική φλέβα κληρονόμησαν από τους γονείς τους και τα δύο παιδιά του Γιάννη Πάρου και της Σοφίας Αλιμπέρτη. Ο μικρότερος, ο Νικόλας, ως γνωστός ασχολείται με τη μουσική χρησιμοποιώντας το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Good Job Nicky, ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός του Μιχαήλ Βαρθακούρης πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες την πρώτη προσωπική του έκθεση φωτογραφίας.

Η ζωή στην Πάρο και η αποχή από τη τηλεόραση

Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζει στην Πάρο και αποκάλυψε πως στην Αθήνα είχε να έρθει ενάμισι χρόνο. «Είμαι παρά πολύ καλά στην Πάρο. Έχεις μια ποιότητα ζωής καταπληκτική. Τώρα που έχω έρθει εδώ μετά από σχεδόν ενάμισι χρόνο είμαι έξω από τα νερά μου και έχω σοκαριστεί. Κόσμο, αυτοκίνητα...».

Στην ερώτηση αν της λείπει η τηλεόραση η Σοφία Αλιμπέρτη είπε: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Ήταν μια σκέψη που με βασάνιζε πολλά χρόνια. Ευχόμουν να καταφέρω να φύγω εγώ πρώτη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share