Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βάλε μέσα τα βυ@@ά σου...» - Σάλος με την Χριστίνα Μπόμπα!

«Θύελλα» αντιδράσεων στα social media και... η πληρωμένη της απάντηση

30 Μαΐου 2022 09:46
«Βάλε μέσα τα βυ@@ά σου...» - Σάλος με την Χριστίνα Μπόμπα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος επικράτησε με την Χριστίνα Μπόμπα στα social media, με τη γνωστή επιχειρηματία να πραγματοποιεί ταξίδι στο Μιλάνο και να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της, αν και σε ορισμένους δεν άρεσε καθόλου μάλλον.

Οι πόζες της με τα εκπληκτική φορέματα και όχι μόνο, που διάλεξε να φορέσει στην πρωτεύουσα της μόδας, έφεραν πολλές αντιδράσεις, ωστόσο η ίδια φρόντισε να βάλει άπαντες στη θέση τους με την απάντησή της, με τα ευχάριστα παράλληλα να έρχονται για το γάμο με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Η... πληρωμένη απάντηση της Μπόμπα

Η influencer έδειξε για ακόμη μια φορά, ότι δε στέκεται απλά στη δουλειά της, μιλώντας ορθότατα για την οπισθοδρομικότητα, που παρατηρείται στην κοινωνία μας, λέγοντας πως αν ήταν άνδρας δε θα είχε την ίδια αντιμετώπιση, είτε για το ντύσιμο είτε για το ταξίδι της.

Η Χριστίνα Μπόμπα φυσικά απάντησε στα άθλια σχόλια, ρωτώντας στο τέλος: «Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου; Θα πίστευε κανείς πως θα ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης έχουμε άραγε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share