Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στον εισαγγελέα ο Κώστας Κωστόπουλος - Καλείται να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση βιασμού

Τι θα υποστηρίξει για όσα τον κατηγορεί η Έλενα Αθανασοπούλου

30 Μαΐου 2022 09:48
Στον εισαγγελέα ο Κώστας Κωστόπουλος - Καλείται να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση βιασμού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού που καταγγέλθηκε πριν από λίγο καιρό από την ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου κατά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Στον εισαγγελέα ο Κώστας Κωστόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, ο σκηνοθέτης αναμένεται να κληθεί από τους εισαγγελείς, ώστε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις σχετικά με την μήνυση που έχει κατατεθεί εις βάρος του από την ηθοποιό. Η Έλενα Αθανασοπούλου υποστηρίζει σε μήνυσή της ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σκηνοθέτη το 2010.

Κώστας Κωστόπουλος Έλενα Αθανασοπούλου

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κωστόπουλος κατέθεσε και ο ίδιος μήνυση κατά της ηθοποιού, μόλις την περασμένη Παρασκευή. Η Έλενα Αθανασοπούλου όμως υποστηρίζει ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα του σκηνοθέτη. Οι δηλώσεις της έρχονται λίγες ημέρες μετά την καταγγελία ηθοποιού Άννας Τσουκαλά, που κατηγορεί μέσω διαδικτύου τον σκηνοθέτης για σεξουαλική παρενόχληση. Παράλληλα, άλλη γυναίκα, που είχε συνεργαστεί με τον ίδιο ως βοηθός σκηνοθέτη, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι την είχε χτυπήσει με σημειωματάριο στο κεφάλι.

Η μακροσκελής ανάρτηση του σκηνοθέτη για την μήνυσή του

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή του ANT1, Πρωινό, ο Κώστας Κωστόπουλος προχώρησε σε μήνυση κατά της Έλενας Αθανασοπούλου, η οποία τον κατηγορεί για βιασμό. Ο σκηνοθέτης έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και σε αντίθεση με την ηθοποιό δεν έχει μιλήσει ποτέ για το συμβάν στην κάμερα κάποιας εκπομπής.

Έτσι, χρησιμοποίησε για άλλη μία φορά τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, για να ανακοινώσει την κίνησή του και να εξηγήσει ποιοι ήταν οι λόγοι που προχώρησε με αυτόν τον τρόπο ενάντια στην καταγγέλουσα. Ο ίδιος μέσα από την ανάρτησή του, μίλησε για συκοφαντίες εις βάρος του, ενώ κατηγόρησε και τα ελληνικά ΜΜΕ για ψευδή πληροφόρηση γύρο από το όνομά του.

«Σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο μου, Νίκο Βιτώρο, κατέθεσα στην Εισαγγελία μήνυση κατά της Ελένης Αθανασοπούλου. Όπως είχα εξαρχής δηλώσει δεν θα αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή.

Παρά το γεγονός ότι έως και σήμερα δεν με έχει καλέσει καμία Δικαστική η Αστυνομική Αρχή για να με ενημερώσει για την εις βάρος μου μήνυση, η μηνύτρια δεν έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί τα μέσα ενημέρωσης και τα social media για να ανατροφοδοτεί με δημοσιότητα το ψεύδος.

Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσω τα ΜΜΕ για να απαντήσω στα ψεύδη και τις συκοφαντίες που υφαίνονται επίμονα τις τελευταίες ημέρες. Έχω επιλέξει την οδό της Δικαιοσύνης, περιμένοντας με σεβασμό τις αποφάσεις της», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κώστας Κωστόπουλος ανάρτηση

πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share