Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πανικός για την Ελένη Τσολάκη: «Θέλω να πιστεύω πως...» - Αποκάλυψε το τηλεοπτικό της μέλλον (Video)

Τι ανέφερε;

30 Μαΐου 2022 09:32
Πανικός για την Ελένη Τσολάκη: «Θέλω να πιστεύω πως...» - Αποκάλυψε το τηλεοπτικό της μέλλον (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα μίλησε η Ελένη Τσολάκη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αποκάλυψε αν θα συνεχίσει στο κανάλι του Open και την επόμενη σεζόν.

Δείτε επίσης: Ανατροπή στο γάμο της Ελένης Τσολάκη: Η κρυφή συμφωνία με τον Παύλο Πετρουλάκη που άλλαξε τα πάντα

Η γνωστή παρουσιάστρια δε δίστασε να δηλώσει πως «θέλω να πιστεύω πως όλα συνεχίζουν όπως είναι», ενώ τόνισε πως η πρωινή ζώνη ταιριάζει στον χαρακτήρα της και αν τη θέλει ο κόσμος έχει πολλά χρόνια ακόμα μπροστά της.

Δείτε όσα ανέφερε:

Καμία σχέση: Αυτή τη δουλειά έκανε πριν γίνει παρουσιάστρια η Ελένη Τσολάκη

Η Ελένη Τσολάκη είναι σήμερα μια από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, έχοντας τη δική της εκπομπή στο Open, αλλά και μια διαφορετική ζωή νωρίτερα.

Η ίδια, ζώντας τώρα το όνειρό της με τον Παύλο Πετρουλάκη, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 10 Απριλίου 1986 και είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια, blogger και ραδιοφωνική παραγωγός. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το Taekwondo ενώ έκανε και πρωταθλητισμό για δώδεκα χρόνια.

Η ζωή της πριν από την τηλεόραση και το ξεκίνημα

Μετά το σχολείο η Ελένη Τσολάκη ξεκίνησε τις σπουδές της στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης απ’ όπου και αποφοίτησε κάποια χρόνια μετά, ενώ ξεκίνησε να εργάζεται για κάποιο διάστημα ως personal trainer σε γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης.

Η Ελένη Τσολάκη έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως παρουσιάστρια το 2006, σε ηλικία 20 ετών, μέσω του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού TV Thessaloniki. Μετά από πολλά χρόνια επαγγελματικής πορείας και αξιόλογες συνεργασίες τον Οκτώβριο του 2017, έχοντας ανανεώσει την συνεργασία της με τον Alpha, ξεκίνησε να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι Slam στην απογευματινή ζώνη του σταθμού για μία σεζόν. Την επόμενη σεζόν ανέλαβε τη παρουσίαση της μεσημεριανής ψυχαγωγικής εκπομπής «Τι λέει;» στο ίδιο κανάλι, με τη συνέχεια να είναι γνωστή για την ίδια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share