Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δάκρυα χαράς για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Είμαι συγκινημένος - Το είχα ονειρευτεί από μικρός...» (Video)

Τι τον συγκίνησε;

30 Μαΐου 2022 09:07
Δάκρυα χαράς για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Είμαι συγκινημένος - Το είχα ονειρευτεί από μικρός...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή τη χρόνια η Ελλάδα κυριολεκτικά «κατέκλεισε» τις Κάννες, μιας και στο Φεστιβάλ παρευρέθηκαν ουκ ολίγοι celebrities που έδωσαν το παρών και έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Κόκκινο χαλί! Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιώργος Μαζωνάκης, από όπου έφυγε με γεμάτα χέρια, ο οποίος επέστρεψε το πρωί της Παρασκευής στην Αθήνα, και φανερά συγκινημένος έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast at Star που τον συνάντησε στο Ελ. Βενιζέλος.

Δείτε επίσης: Σύγχρονη αρχιτεκτονική και πολλά σκαλιά: Δείτε για πρώτη φορά το εντυπωσιακό σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη!

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Μαζωνάκη μετά την επιστροφή του

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα πως: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, πολύ συγκινημένος, είναι πολύ σημαντικό να παίρνουμε τέτοιες διακρίσεις στο εξωτερικό για τον πολιτισμό μας, τον κινηματογράφο, τη χώρα μας, και έχω να πω πολλά ευχαριστώ σε εσάς και στον κόσμο....».

Πήραμε το βραβείο καλύτερης ταινίας μικρού μήκους στο Φεστιβάλ Καννών...Αφιερώνω αυτή τη νίκη στο θεό και την οικογένεια μου και στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, και στην πίστη μου για τα όνειρα μου που τα διεκδικώ από μικρό παιδί»

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μπήκα σε ψυχιατρείο για να πάρω αναβολή από τον στρατό!»

Στο ψυχιατρείο μπήκε για να πάει αναβολή από το στρατό αποκάλυψε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Σε απόσπασμα από την εκπομπή «Tik Talk» που θα προβληθεί σήμερα το βράδυ, ο Γιώργος Μαζωνάκης μοιράστηκε την εμπειρία του από τον στρατό ενώ αποκάλυψε ότι μοίραζε αυτόγραφα από παιδί. Επίσης, σε μία αποκάλυψη είχε προχωρήσει πριν λίγο διάστημα ο γνωστός τραγουδιστής.

«Με παίρνουν φαντάρο. Παρουσιάζομαι… Τις πρώτες εννέα ημέρες τις περνάω στο 414 στο ψυχιατρείο της Πεντέλης, που καταλαβαίνεις ότι όλοι ήταν στο δικό μου δωμάτιο.

Εγώ εκείνη την εποχή τους είχα πει ότι έχω μια μεγάλη αγοραφοβία και αυτό που με τρόμαζε περισσότερο είναι το πώς θα αντιμετώπισα τον εαυτό μου με ξένους ανθρώπους τριγύρω. Αυτό τους εξήγησα εγώ. Εκείνοι με έβαλαν εκεί μήπως και πάρω την αναβολή.

Η ιστορία δεν είχε καλό τέλος, γιατί δεν πήρα την αναβολή και μπήκα στο στρατόπεδο. Μου είπαν ότι είμαι μια χαρά και να μου φύγει η αγοραφοβία.

Πέρασα δύσκολα γιατί δεν είχαμε πιρούνια, ήμουν μέσα σε κάγκελα, είχα συγκεκριμένες ώρες επισκεπτηρίου, δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share