Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτός ήταν ο λόγος που τα «έσπασε» με τον Δημήτρη Κοντομηνά

Τι συνέβη;

30 Μαΐου 2022 08:05
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτός ήταν ο λόγος που τα «έσπασε» με τον Δημήτρη Κοντομηνά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε όσο κανείς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάνοντας την κεντρική παρουσιάστρια από το πουθενά.

Μέχρι τότε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν άγνωστη στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ δεν είχε καμία σχέση με τον κόσμο των media.

Δείτε επίσης: Αμηχανία για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ερώτηση που την έφερε σε δύσκολη θέση (Video)

Με καταγωγή από τη Ρόδο πέρασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κι έτσι μετακόμισε στην Αθήνα.

σπυροπούλου κοντομηνάς

Η ίδια ανέλαβε τα ηνία της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά στη συνεργασία της με τους υπόλοιπους.

Ένα από τα κύρια προβλήματα της εκπομπής ήταν πως αποχωρούσαν πολλοί συνεργάτες της παρουσιάστριας και, το κυριότερο, τα νούμερα που έκανε δεν ήταν καθόλου καλά, ούτε στο δυναμικό αλλά ούτε και στο νεανικό κοινό.

Έτσι η «σχέση» με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά έληξε άδοξα και ο καθένας πήρε το δρόμο του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να συνεχίζει μέχρι σήμερα τα τηλεοπτικά της βήματα.

Οι επίμαχες δηλώσεις της Νικολέττας Ράλλη

«Τόσα χρόνια που λένε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιατί κανένας δεν έχει πει ότι η δύναμη που είχε οφείλεται στη σχέση που είχε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού; Τόσο κακό είναι; Όλη η Ελλάδα το ξέρει. Γιατί εκεί, συγγνώμη αλλά δεν φταίει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ να πω ότι την συμπαθώ πολύ την Κωνσταντίνα. Δεν μπορώ όμως τους γλείφτες», ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Να μην φοβάσαι να χάσεις τη δουλειά σου και δεν το λέω επειδή είμαι η Ωνάση και σας το λέω αυτό εκ του ασφαλούς και εγώ έχασα δυο χρόνια τη δουλειά μου κι όχι επειδή ήμουν μάνα, για άλλους λόγους και μακάρι να μπορούσα να βγω να πω το γιατί με είχαν παγιδεύσει και δεν μπόρεσα να βρω πουθενά δουλειά.

Έδινα το χέρι και την επόμενη μέρα δεν με έπαιρναν ποτέ για δουλειά. Είναι μορφή κακοποίησης, είναι μορφή κλίκας. Όλα αυτά δεν έγιναν επειδή δεν κάνω σωστά τη δουλειά μου, αλλά επειδή ποτέ δεν με ενδιέφεραν οι δημόσιες σχέσεις», είπε η Νικολέττα Ράλλη στον αέρα της εκπομπής της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share