Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Οι συμπεθέρες... δεν τα πάνε και τόσο καλά: Το «καρφί» της Δωροθέας Μερκούρη στην Ελένη Μενεγάκη μετά τη σχέση της Γαίας με τον Άγγελο Λάτσιο

Ένιωσε λίγο... αμήχανα

30 Μαΐου 2022 07:59
Οι συμπεθέρες... δεν τα πάνε και τόσο καλά: Το «καρφί» της Δωροθέας Μερκούρη στην Ελένη Μενεγάκη μετά τη σχέση της Γαίας με τον Άγγελο Λάτσιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι σήμερα πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, αν και δημιουργούν, είναι η αλήθεια, μια περίεργη συνθήκη, καθώς η μητέρα της υπήρξε σε σχέση με τον Ματέο Παντζόπουλο, νυν σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη.

Όχι πως υπάρχει περίπτωση για κάτι... ύποπτο, αλλά σίγουρα όλο αυτό το σκηνικό δεν μπορεί να κάνει τις δύο γυναίκες να είναι ιδιαίτερα άνετες. Η ηθοποιός, μάλιστα, είχε μιλήσει στο «Πρωινό» για τη δουλειά της, την περίπτωση να τη δούμε στην τηλεόραση, αλλά και τη σχέση της με την αγαπημένη παρουσιάστρια, αν και ο Άγγελος έχει εξαιρετική σχέση μαζί της.

Η... αμηχανία της Δωροθέας για την Ελένη

«Το ήθελα πολύ καιρό, οπότε τώρα είναι σαν να γίνεται κάτι που ήθελα πολύ. Σε αυτή την εκπομπή θα δούμε μόνο ιταλική μαγειρική, γιατί είμαι μισή Ιταλίδα και έχω μεγαλώσει στην Ιταλία, οπότε μαγειρεύω μόνο ιταλικά και ειδικά της συνταγές της οικογένειάς μου. Θα είμαι μόνη μου, δεν μπορεί να μαγειρέψει κάποιος μαζί μου, θα τα κάνω μόνη μου. Στο σπίτι μαγειρεύω συνέχεια κι όταν δεν μαγειρεύω τρώω ελληνικό παραδοσιακό φαγητό από ταβέρνα. Μου αρέσει πολύ η ελληνική κουζίνα, αλλά η απλή ελληνική κουζίνα. Και οι κόρες μου μαγειρεύουν. Ειδικά η μεγαλύτερη, η Ηλέκτρα, μαγειρεύει εκεί που σπουδάζει και είναι πολύ ωραίο αυτό. Μου λείπει που είναι μακριά αλλά είμαι χαρούμενη που έχει πάρει το δρόμο της και μεγαλώνει και παίρνει ευθύνες. Είναι πολύ ωραίο τα παιδιά να ανοίγουν τα φτερά τους».

Όταν η δημοσιογράφος της ανέφερε πως στο τηλεοπτικό κανάλι Mega επιστρέφει και η Ελένη Μενεγάκη η Δωροθέα Μερκούρη απάντησε: «Δεν ξέρω για τι μιλάτε. Δεν έχω επαφή με την τηλεόραση, βλέπω μόνο ντοκιμαντέρ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share