Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν είχαμε ιδέα: Αυτή είναι η άγνωστη καταγωγή του Γιώργου Παπαδάκη

Είναι από...

29 Μαΐου 2022 15:39
Δεν είχαμε ιδέα: Αυτή είναι η άγνωστη καταγωγή του Γιώργου Παπαδάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής που έχει συνυφαστεί με την ενημέρωση στην πρωινή ζώνη του Ant1, μπορεί να γεννήθηκε στην Αθήνα, ωστόσο κατάγεται από κάποιο άλλο μέρος.

Με την ευκαιρία διαβάστε εδώ την δήλωση του Φοίβου που πάγωσε τον Γιώργο Παπαδάκη.

Μπορείτε άραγε να το βρείτε;

Ο παρουσιαστής γεννήθηκε στο Χαλάνδρι στις 4 Φεβρουαρίου 1951 και κατάγεται από την Κρήτη.

Να σημειωθεί επίσης ότι εκτός από την επιτυχημένη του δημοσιογραφική καριέρα στην τηλεόραση, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει διαγράψει σημαντική πορεία και στον έντυπο τύπο. Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 από την εκπομπή «Τρεις στον αέρα» που μεταδιδόταν το μεσημέρι από την ΕΤ1, ως συμπαρουσιαστής με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου.

Άλλος άνθρωπος ο Γιώργος Παπαδάκης: Έτσι ήταν πριν από 30 χρόνια στην πρώτη του εκπομπή

Τριάντα χρόνια έκλεισε η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη.

«Σαν σήμερα, ένας νέος με μουστάκι, πιο σκούρα μαλλιά, λίγο περισσότερα από τα σημερινά, έλεγε…», ανέφερε ο παρουσιαστής το πρωί της Πέμπτης και στη συνέχεια έπαιξε ένα βίντεο με την πρεμιέρα του Καλημέρα Ελλάδα πριν από 30 χρόνια.

Δείτε επίσης: Αποθεώθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης από τον γιο του: «Είμαστε και οι δύο πολύ...»

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που κάνατε την μακροβιότερη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο -κατέχει και την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά. Με τον ίδιο παρουσιαστή, την ίδια ώρα, στο ίδιο κανάλι για 30 χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που καθιερώσατε αυτήν εδώ την εκπομπή, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους που μας εμπιστεύθηκαν, σε αυτούς που πέρασαν από αυτήν εδώ την εκπομπή, σε αυτούς που παραμένουν σε αυτήν εδώ την εκπομπή -Άννυ Ζιώγα που ήταν από την πρώτη μέρα της εκπομπής ένα μικρό κοριτσάκι. 30 χρόνια είναι αυτά, μια ολόκληρη ζωή», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η πρώτη προβολή του Καλημέρα Ελλάδα έγινε στις 28 Απριλίου του 1992 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα για 30η σεζόν. Η εκπομπή είναι το πρόγραμμα με την μεγαλύτερη διάρκεια προβολής στην ελληνική τηλεόραση με σταθερά τον ίδιο παρουσιαστή, καθώς κανένα άλλο πρόγραμμα δεν έχει μεταδοθεί τόσες σεζόν έχοντας τον ίδιο οικοδεσπότη.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη έκανε την αποκάλυψη: "Η σχέση μας με τον πατέρα μου είναι..."

Στην παρέα του "The 2Night Show", βρέθηκε χθες ο γοητευτικός γιος του Γιώργου Παπαδάκη, όπου ο Γρηγόρης τον υποδέχτηκε θερμά και συζήτησαν μεταξύ άλλων για τη σχέση του δημοσιογράφου Φοίβου Παπαδάκη με τον πατέρα του.

Παράλληλα, δείτε εδώ τον μεγάλο γιο του Γιώργου Παπαδάκη.

Τα κακοπροαίρετα σχόλια

«Θα απαντήσω με ένα παράδειγμα. Εγώ πήγα γυμνάσιο και λύκειο στη γερμανική σχολή Αθηνών. Είναι πολύ δύσκολο σχολείο, που για να μπεις στην έκτη δημοτικού, δίναμε πέντε τεστ. Απαιτούσαν πολύ διάβασμα και μελέτη. Εγώ εκείνη την περίοδο σαν παιδάκι διάβασα πάρα πολύ και πέρασα.

Τις πρώτες ημέρες στο σχολείο, που ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος κι αγχωμένος σε ένα νέο περιβάλλον, υπήρχαν κάποια λίγα παιδιά που μου έλεγαν ευθέως ότι ο πατέρας σου πλήρωσε για να μπεις στο σχολείο. Αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ αλλά μου έγινε αμέσως μάθημα να ξέρω τι να παίρνω σοβαρά και τι όχι. Δηλαδή κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν από το ένα αυτί κι από το άλλο να βγαίνουν» σημείωσε ο Φοίβος Παπαδάκης.

Η άποψη του Φοίβου για την συνεργασία με τον πατέρα του

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, δήλωσε την επιθυμία του να δει στην τηλεόραση μαζί Φοίβο και Γιώργο Παπαδάκη.

"Καταρχάς, πόσα ζευγάρια έκαναν ζευγάρια μαζί... και είδαμε πως κατέληξαν.... Η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι σχέση πατέρα γιου... δεν μπορεί να αλλάξει αυτό, θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να είμαστε ξαφνικά συνεργάτες," απάντησε ο Φοίβος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share