Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σκέτο ράκος ο Κρατερός Κατσούλης - «Μου είναι πολύ δύσκολο...»

Ραγίζει καρδιές!

28 Μαΐου 2022 20:22
Σκέτο ράκος ο Κρατερός Κατσούλης - «Μου είναι πολύ δύσκολο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης βιώνει μια αρκετά δύσκολη περίοδο καθώς πριν από λίγες ημέρες έχασε από την ζωή την αγαπημένη του μητέρα, προκαλώντας του τεράστια θλίψη.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τα social media μιας και δημοσιεύει διάφορες αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό είχε κάνει γνωστό πως η μητέρα του αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Έτσι, το απόγευμα του Σαββάτου (28/5) ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που του έδωσαν δύναμη όλο αυτό το διάστημα που ήταν αρκετά δύσκολο για τον ίδιο μετά από την απώλεια που τον "τσάκισε". Μεταξύ άλλων ο Κρατερός Κατσούλης έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του:

«Τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης, τα συλλυπητήρια ,οι ευχές σας για το ταξίδι της , η αγάπη που στέλνετε, από την ώρα που έκανα γνωστό ότι έφυγε η μητέρα μου ,είναι πραγματικά ανεκτίμητα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Προσπαθώ γιατί θέλω να απαντήσω σε όλους αλλά μου είναι πολύ δύσκολο συναισθηματικά και χρειάζομαι χρόνο. Αγάπη φως και ευλογία σε όλους. Ουρανία Καλλίδου , κατά κόσμον Άνια. 1/4/44-25/5/22»

Η ανάρτηση του Κρατερού Κατσούλη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share