Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022

Τέλος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Έγινε γνωστό

Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια

28 Μαΐου 2022 17:35
Τέλος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Έγινε γνωστό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έπειτα από μια σεζόν με μαγειρική από ανθρώπους της διπλανής πόρτας που ήθελαν να δείξουν το ταλέντο τους στην κουζίνα η εκπομπή, "Κάτι ξαναψήνεται" έριξε αυλαία και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το ανακοίνωσε κάνοντας τον απολογισμό της. Παράλληλα, η παρουσιάστρια κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:


"Θα μπορούσα να γράφω σειρές ατελείωτες, αλλά δεν ξέρω αν θα είχε νόημα! Οι στιγμές άλλωστε και τα συναισθήματα δεν χωράνε σε λέξεις. Ήταν μια τόσο γεμάτη χρονιά με τόσα διαφορετικά συναισθήματα, το κυριότερο όμως για μένα είναι ότι ένιωσα ότι ήρθαμε πιο κοντά από Ποτέ ????????

Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα, για τη θέση που μου δώσατε καθημερινά στη ζωή σας ♥️

Μετά από τόσα χρόνια με έχετε καταλάβει, τι πειραχτήρι είμαι, πόσο αυθόρμητα και καλοπροαίρετα εκφράζομαι και θέλω να πιστεύω ότι αντιλαμβάνεστε και την αίσθηση του χιούμορ μου όταν λέω ότι ανακάλυψα μαζί σας περιοχές που δεν ήξερα ότι υπάρχουν ότι είναι μια έκφραση υπερβολής ότι πήγαμε σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπιτικό! Γι’αυτό άλλωστε με όλους τους ανθρώπους που πέρασαν από το @katixanapsinete γίναμε και μια ΠΑΡΕΑ ????????

Σας αγαπώ, σας εύχομαι καλό καλοκαίρι μέσα από την καρδιά μου και εις το επανιδείν!!! ????????‍♀️????"

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share