Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Είχα βάλει στοίχημα να...» - Η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε την πραγματικότητα για τη σχέση με την Ντόρα Μπακογιάννη

Η πρώτη γνωριμία και η αναφορά στο πρόβλημα υγείας

28 Μαΐου 2022 13:03
«Είχα βάλει στοίχημα να...» - Η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε την πραγματικότητα για τη σχέση με την Ντόρα Μπακογιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη δε μιλά πολλές φορές για την προσωπική της ζωή, αλλά όποτε το κάνει έχει το ενδιαφέρον, με την ίδια να μιλά και για τη σχέση της με την πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε σχετική ερώτηση, που της είχε γίνει στην εκπομπή «Προσωπικά» για το πώς κατάφερε να διαχειριστεί το γεγονός πως έπρεπε να ανακοινώσει στον αέρα τον τηλεοπτικών ειδήσεων το πρόβλημα υγείας της, με τη δημοσιογράφο να αναφέρεται και στον έρωτα με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Τα λόγια της Κοσιώνη για την πεθερά της

«Την Ντόρα Μπακογιάννη την γνώρισα πριν τον Κώστα λόγω της δουλειάς. Ήταν μια γυναίκα που πάντα θαύμαζα λόγω της δύναμής της. Θυμάμαι την πρώτη φορά που τη συνάντησα, είχα άγχος γιατί έχει αυτό το διαπεραστικό βλέμμα και μάλιστα είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου ότι δε θα χαμηλώσω ποτέ το βλέμμα μου. Χάρηκε πάρα πολύ όταν έμαθε ότι είμαι με τον Κώστα. Είναι μια γυναίκα πολύ δυνατή αλλά και πολύ ευαίσθητη… Έχουμε κάποια σημεία ταύτισης…

Το θέμα με το πρόβλημα της υγείας της ήταν προσωπικό τις υπόλοιπες 23 ώρες και 58 λεπτά της ημέρας, εκείνη την ώρα ήταν η δουλειά μου. Προφανώς ζορίζομαι μέσα μου όταν γίνονται πράγματα που αφορούν τη δουλειά μου αλλά αυτό δε θα βγει ποτέ στον αέρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share