Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έχει σχέση με κορυφαίο σεφ: Αυτή είναι η κούκλα αδελφή και μάνατζερ του Γιώργου Μαζωνάκη

Έχουν εκπληκτική σχέση στα προσωπικά και στα επαγγελματικά

28 Μαΐου 2022 12:48
Έχει σχέση με κορυφαίο σεφ: Αυτή είναι η κούκλα αδελφή και μάνατζερ του Γιώργου Μαζωνάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει καταγράψει τη δική του πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά ποτέ δεν έχει ξεχάσει από πού ξεκίνησε, με το γνωστό τραγουδιστή πάντοτε να αναφέρεται στην οικογένειά του είτε μέσω δηλώσεών του είτε στα social media.

Ο Μαζωνάκης, του οποίου η τελευταία σχέση βγήκε στο φως, κατάγεται από την Κρήτη και έχει ακόμη δύο αδελφές, τη Βάσω και τη Μαρία που τους έχει μεγάλη αδυναμία. Η Βάσω, μάλιστα, είναι και η μάνατζερ του γνωστού Έλληνα καλλιτέχνη.

Το προφίλ της Βάσως Μαζωνάκη και ο γνωστός σύντροφός της

Η Βάσω Μαζωνάκη, λοιπόν, εκτός από συγγενής και ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο, είναι και καλή συνεργάτιδα με τον γνωστό τραγουδιστή, καθώς εδώ και χρόνια εκτελεί χρέη μάνατζερ και χειρίζεται όλα του τα projects. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους έχουν κάνει δημόσιες εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά και εκδηλώσεις.

Γιώργος Μαζωνάκης αδελφή

Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του τραγουδιστή, μάλιστα, συγκατοικούσαν σε ένα σπίτι στο Λυκαβηττό, ενώ από το 2016 είναι ζευγάρι με τον γνωστό pastry chef, Δημήτρη Μακρυνιώτη, τον οποίο γνωρίσαμε τηλεοπτικά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Το Πρωινό», τον έχουμε δει να μαγειρεύει στο Dot και φέτος απολαμβάνουμε τις συνταγές του στο στούντιο της Ιωάννας Μαλέσκου.

Γιώργος Μαζωνάκης αδελφή Μακρυνιώτης

Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του και κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης θεωρούν ήδη ο ένας τον άλλον οικογένεια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share