Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πτωχευμένος ο Γιώργος Μαρίνος: Έτσι έχασε... σε χρόνο ρεκόρ την τεράστια περιουσία του

Ένας από τους λόγους της εξαφάνισής του

28 Μαΐου 2022 10:06
Πτωχευμένος ο Γιώργος Μαρίνος: Έτσι έχασε... σε χρόνο ρεκόρ την τεράστια περιουσία του
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Μαρίνος θα είναι πάντα στο μυαλό των φαν του ως ο απόλυτος σόουμαν και όχι άδικα, με τον ίδιο όμως να έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από τα φλας της δημοσιότητας, αντιμετωπίζοντας τα δικά του οικονομικά προβλήματα.

Mετά από την δύσκολη περίοδο που πέρασε με τα προβλήματα της υγείας του, ο Γιώργος Μαρίνος είχε πάει αρχικά για να φιλοξενηθεί στο Σπίτι του ηθοποιού επειδή δεν μπορούσε να αυτοσυντηρηθεί. Ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμά του περιοδικού Ciao, ο Γιώργος Μαρίνος πλέον αφότου έφυγε από εκεί, μετακόμισε σε ένα οίκο ευγηρίας στο Γέρακα, ο οποίος πληροί όλες τις πολυτελείς προϋποθέσεις διαμονής, ζώντας σήμερα με στο πλευρό ενός άλλου άνδρα.

Οι δυσκολίες στα οικονομικά και... τα αντιφατικά γεγονότα

Σε αυτό τον βοήθησαν οικονομικά τόσο η Μαριάννα Λάτση όσο και ο Σταμάτης Φασουλής. Η πολυτελής του βίλα στα βόρεια προάστια μπήκε, εν συνεχεία, προς πώληση, αλλά προς το παρόν επικρατεί πέπλο μυστηρίου ως προς το λόγο, που ακόμη δεν έχει δοθεί.

Η Άννα Φόνσου, πάντως, σχετικά με τα οικονομικά του είχε πει πως «ζει σε ένα ωραίο σπίτι και τον φροντίζει μια κυρία. Έχει κάνει τις επιλογές του για το ποια άτομα θα συναντάει και ποια όχι. Κι έχει αυτό το δικαίωμα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εμείς μιλάμε συχνά. Θέλω, μάλιστα, να τον ευχαριστήσω και μέσω του People, γιατί μου έστειλε όλα τα ρούχα που φορούσε στις πίστες και στο θέατρο για να τα τοποθετήσουμε στο βεστιάριο που φτιάχνουμε στο Σπίτι. Φυσικά θα τα βάλουμε σε εξέχουσα θέση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share